Žena RAK i muškarac DJEVICA u LJUBAVI!

Žena RAK i muškarac DJEVICA u LJUBAVI!

23. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Kada se Rak jednom povuče u sebe (svoj mentalni zaštitni oklop), ni sva Devičina džangrizanja i izazivanja neće ga izmamiti napolje, a to Devicu može dovesti i do stanja histerije. Ako oboje uspeju svoje brizne strane okrenuti jedno prema drugome, pretvoriće svoje zajedničke snove u realnost. Seksualna privlačnost je velika i može biti prilično strastvena, iako je Devica često skeptična na velike izlive ljubavi.

Rak će uživati u Devičinoj brižnosti i njenoj ljubavi za detalj, mada će mu smetati njena sklonost kritikovanju, pogotovo kada se tim kritikama oseća napadnut, jer kritike Rak obično uzima k srcu. Devica će voleti Rakovu lojalnost i iskrenost, ali se zauzvrat mora potruditi da bude više ljubazna, srdačna i demonstrativna.

Rak je vodeni a Devica zemljani znak Zodijaka, što pruža šansu da im zajednički život bude plodan i blagorodan. Devica voli da usluži voljenu osobu, ali je sklona da se brzo i lako uvredi. Rak ne sme zaboraviti da Devica analizira i pamti sve njegove slabosti i da neće prezati od toga da u afektu svojim ostrim rečima napravi kajganu od njegovih osećanja! Rak poseduje predivan, lunarni smisao za humor, ali na verbalno bockanje reaguje osetljivo i ume da bude zlopamtilo.

To je još jedna stvar koju poseduju oboje – znaju dugo da pamte zadatu bol, kako imaginarnu tako i realnu. Ova kombinacija obično u najmanju ruku oskudeva na svakodnevnim uzbuđenjima i nadražajima, mada to ponekad nije važno ni jednom od partnera. Sigurnost i topli zajednički dom oboje smatraju više važnim. Na poslovnom planu, Rak je opsednut rastom privatnog bogatstva, dok Devica pokazuje puno strpljenja za detalje. U kreativnim nastojanjima, Rak inspiriše Devicu, koja se inače zbog svog perfekcionizma nebi usudila na rizik potreban za uspeh. Najbolji aspekt u ovoj kombinacij i je njihova sposobnost da timski rade na dostizanju zajedničkih ciljeva. Oboje uživaju u stabilnom domaćinskom životu i lepim stvarima. Zajednički interesi ovu astrološku kombinaciju mogu učiniti stabilnom i kompatibilnom.

astrum.co.rs

opusteo.rs

Stranice: 1 2