BOŽIĆNI NEDELJNI HOROSKOP: Najsretniji znakovi će biti Bik, Jarac, Djevica!

BOŽIĆNI NEDELJNI HOROSKOP: Najsretniji znakovi će biti Bik, Jarac, Djevica!

24. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC 

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.

KARIJERA: Činit će vam se da ne možete mnogo utjecati na stvari. Uglavnom ćete biti u pravu. U ovom trenutku morat ćete se prilagođavati, ali to ne znači da kasnije nećete moći svjesno mijenjati stvari. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

VODENJAK 

LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno bit će zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubavnim atrakcijama osjećat ćete se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja od društvenog života. Vezani će najradije boraviti kod kuće gdje će potiho uživati.

KARIJERA: Vaš poslovni interes se više usmjerava na skrivene teme ili područja gdje niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom biste sada mogli imati uspjeha. Zato odbacite predrasude, a ako treba i publiku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama.

RIBE 

LJUBAV: Većina idućih dana donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Dapače, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

ehoroskop.net

Stranice: 1 2 3