Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- RIBE- Kraj meseca doneće NOVU LJUBAV!

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- RIBE- Kraj meseca doneće NOVU LJUBAV!

24. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Za zauzete je ova nedelja vrlo bitna, jer će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci. Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju. Dugo niste izašli sa društvom, prihvatite poziv za izlazak. Opustite se i setite se zašto ste drugari iz rane mladosti.

Ribe januar 2019: Horoskop za zdravlje

Neki vaši dalji poznanici mogli bi da vas razočaraju i da vas izvedu iz takta. Ovo se posebno odnosi na one kojima ste pozajmili novac. Ipak sve to ne treba da bude razlog za veliku nervozu jer ona šteti vašem zdravlju. Ukoliko želite da budete zdravi, posvetite se rekreaciji, npr. trčanju u prirodi. Iako je zima, izaberite neki lep dan i uživajte u udisanju svežeg vazduha.

Moguća je depresija u zimske dane, te da biste je izbegli bilo bi dobro da vodite računa o tome šta jedete i da se trudite da maksimalno smanjite unos ugljenih hidrata. šećera i testenina. Naspavajte se! Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza, a možete ga obezbediti tokom novogodišnjih praznika, kada treba da se trudite da napunite baterije.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ribe

Ribe su osobe sa datumom rođenja: 20. II – 20. III
Vaš element: voda
Vama upravlja: Neptun
Vaš kamen: krvavik
U životu tražite: da niste sami i da budete povezani sa drugima
Raspoloženje: nepostojani energijski nivoi
Tajna želja riba: da ostvare svoje snove i fantazije pretvore u realnost

tt-group.net

Stranice: 1 2