Bikovi NIKADA ne biraju LAKŠI način, Ovan je ODANA duša, a Škorpion romantik!- PRAVA ISTINA O SVIM ZNAKOVIMA ZODIJAKA

Bikovi NIKADA ne biraju LAKŠI način, Ovan je ODANA duša, a Škorpion romantik!- PRAVA ISTINA O SVIM ZNAKOVIMA ZODIJAKA

25. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Mit: Praktičan i dosadan

Ovi pojedinci obično djeluju ozbiljno većinu svog vremena, što se ponekad doživljava kao dosadno. Vole zadržati svoje stvari praktičnima i ne žele mnogo improvizirati. Ali to ne znači da su dosadni i da se ne mogu se zabaviti. Kad im date prave prilike, shvatit ćete kako su zapravo zabavni.

Istina: Marljivi i zabavni pojedinci

Jarac je marljiv i ima um usmjeren na cilj. Razmišljaju dugoročno i čine sve kako bi se što više približili svom cilju. A ako niste vidjeli zabavnu stranu Jarca, ništa ne znate o njihovom mentalitetu.

Vodenjak

Mit: Ima kameno srce i ne zna ništa o emocijama

Vodenjacima je ponekad teško povezati se s nečim ili s nekim i ostavljaju dojam neemotivnih bića. Zbog toga se široko vjeruje da su njihova srca izrađena od kamena i da su nesposobni doživjeti emocije. Moguće je da njihove emocije nije lako verbalizirati, no oni su nevjerojatno duboki mislioci i u potpunosti su sposobni iskusiti emocije na najfinijoj razini.

Istina: Ljubazni i emotivni pojedinci i duboki mislioci

Ako se nikad niste približili Vodenjaku, nemate pojma koliko oni mogu biti dragi i brižni ljudi. Vrlo pažljivo odabiru društvo, jer ovi duboki mislioci propituju sve prije nego što se osjete slobodno. Kao zračni znak često žive u glavi i mogu biti tihi.

Riba

Mit: Luda osobnost

Ribe imaju nevjerojatno ludu osobnost; tako kaže mit. Oni donose odluke kao nitko drugi i žive svoj život svoj način. To se često pogrešno shvaća pa su Ribe označene kao ludi ljudi. Prava istina je da djeluju na drugačijim frekvencijama od svih ostalih i vide svijet drugačije.

Istina: Eskapisti koji će učiniti sve kako bi izbjegli negativne vibracije

Iako su praktične po prirodi, Ribe uvijek zadržavaju nadu. Ovi sanjari više vole pobjeći od ovog svijeta i živjeti u oblacima, pogotovo kada postoji negativna energija koju Ribe tako očajnički pokušavaju izbjeći. Umjesto suočavanja s negativnom energijom i okrutnošću stvarnog svijeta, jednostavno odlaze u svoj svijet mašte i ostaju tamo neko vrijeme.

Stranice: 1 2 3