Žene u LJUBAVI I BOLI! Žena Ovan brzo nađe DRUGOG, Bik pati u SAMOĆI, Blizanci traže NOVU ljubav….

Žene u LJUBAVI I BOLI! Žena Ovan brzo nađe DRUGOG, Bik pati u SAMOĆI, Blizanci traže NOVU ljubav….

25. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Kad shvati da je njezinoj vezi došao kraj, prvo što će Vaga pomisliti je pitanje da li je moguće da ništa nije vidjela što bi joj ukazalo na raskid. Sebi će prirediti tjedne mučnih preispitivanja da li bi do raskida uopće došlo da se ponašala malo drugačije. Opsjedat će bivšeg ne bi li joj bar malo razjasnio je li to konačno i zbog čega je to učinio, obećavat će mu da će se promijeniti i potruditi da im ovoga puta uspije.

Kada je on jedva uspije otkačiti, Vaga neće moći podnijeti cijeli muški rod i tko god da joj se nađe u blizini, pokušat će mu napakosti samo zato što je muško. Ta razočaranost i bol koji nosi u sebi obilježit će je na duži period, dok se ponovno ne pojavi netko tko je iole vrijedan njene pažnje. Jer, ne zaboravite, Vaga je veliki romantik i ona ne prestaje vjerovati da prava ljubav ipak postoji

ŠKORPION

Ona ne podnosi činjenicu da bude ostavljena i istog časa kad joj partner priopći svoju odluku, počinje plesti mrežu sitnih pakosti kako da mu naudi. Ne radi se tu o fizičkom ozljeđivanju, nego o svakodnevnim smicalicama kako bi mu bar malo zagorčala život. Kada taj prvi nalet bijesa popusti i shvati da je ipak gotovo, počinje biti mazohista i odaje se porocima u nadi da će joj pomoći da bar malo ublaži bol koju osjeća.

Trebat će joj puno vremena da svoje poljuljano samopouzdanje vrati u normalu. U tome će joj malo pomoći usputne veze. Trebat će malo više vremena da odluči da se opet nekome zaista posveti.

STRIJELAC

Žena Strijelac će biti u prvo vrijeme vrlo povrijeđena i ljuta što je partner odlučio otići. U prvi mah pokušat će mu dočarati koliko gubi svojom odlukom, ali kad joj to ne upali, pokušat će se pomiriti sa situacijom. Zapravo, i sebe i sve oko sebe će uvjeravati kako je to najbolja stvar koja joj se dogodila, jer zaista nisu jedno za drugo i kako sada ima sve vrijeme ovoga svijeta da se posveti radu na sebi.

Svoju samoću pokušat će kompenzirati gomilom posla koji će sama sebi izmišljati, kretat će se u provjerenom krugu ljudi jer joj bučna mjesta ispunjena strancima nikako neće odgovarati. Strijelac je u stanju živjeti polumonaškim životom sve dok se ne pojavi osoba koja vraća vjeru u zajedništvo.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3