ON ĆE PONOVO BITI TVOJ! Evo šta da URADIŠ ako želiš da ti se VRATI STARA LJUBAV

ON ĆE PONOVO BITI TVOJ! Evo šta da URADIŠ ako želiš da ti se VRATI STARA LJUBAV

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

U trenutku kada te dečko ostavi verovatno je poslednji savet koji želiš da čuješ: “Ignoriši ga, ne šalji mu poruke, nemoj da mu se javljaš”.

 

 

U našoj ličnosti nije prirodno i normalno da osobu precrtamo, zaboravimo i pravimo se da ne postoji.

 

Koliko god se tvoja priroda protivila i srce vuklo na drugu stranu, ovo je ipak najbolji savet koji možeš da dobiješ. Evo i zašto!

 

Nakon raskida oštećena strana uvek želi da pronađe uzrok, razlog, da se uteši i pomogne sebi, da pronađe tračak nade. Jednostavno rečeno želi kompleksan odgovor: Zašto je došlo do raskida! Pogledajmo sad slučaj i sa druge strane, iz ugla osobe koja je želela prekid veze i komunikacije.

 

Osobi koja je raskinula vezu očigledno ne prija nešto kod druge strane, želi mir, prostor, vreme da razmisli… Konstantno primanje kilometarskih poruka, moljenje ili čak vređanje od strane oštećenog partnera sigurno je neće i vratiti u zagrljaj iste.

 

Šta je najbolje uraditi?

 

Najbolji mogući savet i potez je da potpuno nestanete iz života osobe koja je želela raskid. Koliko god da je teško i bolno ne poslati joj poruku, ne pitati je čak ni najobičnije pitanja, to će biti najbolja odluka.

 

Pusti ga da razmisli, daj mu vremena da mu nedostaješ! Nestani iz njegovog života bar na kratko. Ne traži dodatna objašnjenja, odgovore… jer ukoliko ih nisi dobila na dan raskida, nećeš ih dobiti ni upornim insistiranjem. Jedino što možeš postići kilometarskim porukama, pozivima i pitanjima je da još više udaljiš tu osobu od sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2