Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- OVAN- Nova ljubav ulazi u vaš život!

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- OVAN- Nova ljubav ulazi u vaš život!

29. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Za zauzete Ovnove, januar je mesec kao stvoren za avanture i ulaske u zabranjene veze. Od početka januara vi ćete flertovati gde god da se nađete, uvek u nekom prijatnom društvu. Ali vodite računa, jer svaka škola se plaća! Sredinom meseca partner se može naljutiti ili iskazati ljubomoru, zato vodite računa da ne upadate u nepotrebne probleme iz kojih posle ne možete lako da se iščupate. Krajem meseca moguće interesantno poznanstvo sa osobom rođenom u vazdušnom znaku.

Ovan januar 2019: Horoskop za zdravlje

I januar je idealan za vas kad govorimo o zdravlju. Iako je mnogo hladna zima, osećate se fenomenalno. Sa malo truda i muke realizujete ciljeve koje ste sebi postavili. Od početka sledećeg meseca stvari se neće tako lako odvijati, zato iskoristite prilike koje vam se pružaju.

Zbog silnih obaveza koje vas čekaju moguća je nesanica, zato se dovoljno odmarajte. Zdravlje isključivo zavisi od vas samih, te nemojte kriviti druge za svoj umor. Iskoristite dobro svoju energiju i dobro vladanje sobom. Koristite svaki dan da budete napolju. Šetnje će prijati vama i vašem zdravlju. Ukazanu priliku za odlazak na veselje iskoristite kao vid relaksacije.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ovan

Ovnovi su osobe sa datumom rođenja: 21. III – 20. IV
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Mars
Vaš kamen: rubin
U životu tražite: uzbuđenje trenutka
Raspoloženje: entuzijastično
Tajna želja: da vlada drugima

Stranice: 1 2