DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Ribe u strastvenom susretu, Vagu čeka iznenađenje, Ovnu ljubav kuca na vrata…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Ribe u strastvenom susretu, Vagu čeka iznenađenje, Ovnu ljubav kuca na vrata…

30. Decembra 2018. Off By Admin 1

OVAN

Planete vam danas donose zlatnu šansu da saznate nešto o osobi koja vam se dopada. Bila vest pozitivna ili negativna, vi je shvatite kao dar, jer vam se napokon pruža mogućnost da shvatite kako treba dalje da igrate.
 
 
 

BIK

Danas nećete moći da se odlučite da li da se posvetite partneru ili poslovnim obavezama. Vi ste jako loše organizovani i vaš partner je ljut zbog toga. Pokušajte da napravite balans i pokažite osobi koju volite koliko vam je stalo.
 
 

BLIZANCI

Danas su planete odlučile da vam pomognu. Vi ste jako zatvoreni i nesigurni u sebe. Danas ćete, međutim, biti puni samopouzdanja i pozitivne energije, što će popraviti vaš romantični status. Slobodno se nasmejte! Ovo je vaš dan.
 

 

RAK

Danas vas očekuje divan dan po pitanju ljubavi. Ako idete na žurku ili neki drugi svečani događaj, verovatno nećete biti sami, već ćete upoznati nekoga ko ima sve ono što vi tražite. Trebaće vam veća količina samopouzdanja, ali ne brinite! Imaćete ga dovoljno i sve će biti upravo onako kako želite.
 
 

LAV

Trenutni planetarni aspekat vam donosi šansu da istražite svoja osećanja po pitanju osobe koja je trenutno aktuelna u vašem životu. Verovatno ćete imati ozbiljan razgovor nakon toga. Vrlo je važno da vi znate šta želite. Sve ostalo će doći samo od sebe.
 
 

DEVICA

Predstoji vam uzbudljiv dan kada je vaš emotivni život u pitanju. Značajno poznanstvo možda nije počelo sa previše uzbuđenja i strasti, ali mirna luka koju vam donosi mogla bi učiniti da se uskoro nađete na sedmom nebu. Važno je da budete nasmejani. To je suština ljubavi.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3