OVAN, VAGA I ŠKORPIJA su pravi MAMAC za suprotan pol! Evo zašto muškarci OBOŽAVAJU žene rođene u OVIM znacima!

OVAN, VAGA I ŠKORPIJA su pravi MAMAC za suprotan pol! Evo zašto muškarci OBOŽAVAJU žene rođene u OVIM znacima!

30. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Žene rođene u znaku Ovna, Vage i Škorpije su posebne jer nose veliku ljubav i strast u sebi. Muškarci jako vole ove žene i obožavaju kada su s njima u vezi. Evo zašto su žene rođene u ova tri znaka tako posebne i zbog čega ih vole…

 

 

OVAN

Žena u znaku Ovna je živa vatra. Njena energija i velika ljubav koju nose u sebi mogu svi da osete. Muškarci selepe za ove žene jer su žene u znaku Ovna za njih pravi izazov.

 

Smele i hrabre kad treba one su uvek oslonac muškarcu i svako ko je jednom imao ženu Ovna zna o lemu pričamo. Ove žene vole da uživaju, one će uvek naći način da svoj život učine zanimljivim i daim nikada nije dosadno.

 

Muškarci vole ove žene u vezi jer su one jako posebne i uvek su spremne da naprave impresiju od ničega. One uvek oraspolože mukarca svojim vedrim duhom i one su uvek spremne za nove poduhvate i izazove.

 

Ove žene nisu preterano romantične ali im je jako važno da u vezi imaju podršku i ljubav osobe s kojom su. Onog trenutka kada osete da nisu dovoljno voljene one će otići.

 

One su predane ali jako cene svoju nezavisnost  ako osete da su ugrožene ostaviće muškarca.

 

VAGA

Žene u ovom znaku uvek teže pravdi, u životu sve dvaput mere i nikada ne donose odluke na prečac. Vage su žene nežne i pune ljubavi i razumevanja za druge. One sudobri i odani prijatelji i verne i podane supruge.

 

Ove žene imaju neodoljiv šarm koji je dio njihove ličnosti i jako su privlačne zbog toga. Muškarci vole biti sa ovim ženama u vezi jer na njh mogu uvek da se oslone a dame Vage su žene koje mogu da pruže neizmernu količinu ljubavi.

 

Ove žene žele da nađu osobu za ozbiljnu i zrelu vezu i da mogu s njim da sve ostvare. One traže razumevanje i uživaju u malim znakovima pažnje.

 

Ove žene nekada mogu da deluju odsutno i nepristušačno ali ova žena kada progovori istog treba sva pažnja je njoj usmerena. Privlačne i zanimljiv kada su u ljubavi jako su opuštene i zabavne.

 

Ove žene su pravi materijal za vezu. Sa njima muškarci zaista uživaju. Spremne na kompromis ali uvek spremne i da brane svoj stav. Ove žene imaju jako izrežen osećaj za druge i umeju da shvate ono što mnogi ne mogu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2