SRCE koje izabereš OTKRIĆE pravu istinu o NJEGOVIM OSEĆANJIMA… Izaberi JEDNO i saznaj da li te ON VOLI!

SRCE koje izabereš OTKRIĆE pravu istinu o NJEGOVIM OSEĆANJIMA… Izaberi JEDNO i saznaj da li te ON VOLI!

10. siječnja 2019. 0 By Admin 1

BROJ 1

 

Ako je tvoj izbor srce broj jedan, tvoja simpatija ili mozda partner ako ste vec usli u vezu, ima podjeljena osjecanja… On svakako ima emocije prema tebi ali isto tako ima i rep iz proslosti kojeg se nikako nemoze osloboditi i to ga polako izjeda…

 

Sto vise to pokusava da sakrije od tebe to se sve vise vidi i ti si se jednostavno nasla u situaciji da ne znas vise ni da li te voli, da li tebe zeli i pocinjes se u cijeloj toj situaciji osjecati jako glupo…

 

E ovako, ono sto je njemu potrebno, je tvoje razumjevanje i podrska, on tebe voli ali pomozi mu da prebrodi neke stvari koje gamuce, pokazi da ces biti uz njega i sve ce biti OK.

 

 

 

BROJ 2

Ako si izabrala srce broj dva , ON je zaljubljen u tebe ali ima strah. Ima strah zbog tvoje otvorenosti i komunikativnosti koja se njemu ponekad ucini promiskuitetna i sve cesce razmislja o tebi kao takvoj iako to uopstenije istina.

 

Pokusaj mu objasniti nekako, da je tvoj nacin komunikacije oduvijak, ako naidjes ponovo na nerazumjevanje, zapitaj se da li je bas ON taj pravi i da li se uopste vrijedi truditi oko takve osobe koja ti ne vjeruje???

 

 

BROJ 3

Ukoliko je srce broj tri bas tvoj izbor, tvoja simatija ili partner ima ista interesovanja kao ti prema njemu, i pun je ljubavi koju zeli da ti pruzi, ali ono sto je kod vas dvoje problem je to da ste dosta slicni , tvrdoglavi i zadrti mozda i previse i jednostavno se u nekim stvarime ne mozete dogovoriti i naci kompromis koji je glavni za stabilnu vezu.

 

Razgovarajte o tome, kad vidite da je pravi momenat… Jedino tako mozete uspjeti.

 

 

BROJ 4

Srce broj cetiri simbolizuje jedan jako lijep i mocan splet osjecanja i emocija, upucenih tebi ali ni pola ti jos nije pokazao zato se smiri ako ga zasita volis.

 

Pusti njega da ti na svoj nacin pokaze to sto osjeca, ne mozes ti po svom uvijek, pogotovo kada su ovakve stvari u pitanju…

 

A i ne bi bilo zanimljivo da sve odjednom saznas…On ima svoj nacin kako funkcionise i pokazuje emocje i to shvati ako zelis da budete srecni….

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2