DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. januar: Bika stiže karma, Blizance neko voli, Vaga pravi prvi korak, Ribe ljubomorne…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. januar: Bika stiže karma, Blizance neko voli, Vaga pravi prvi korak, Ribe ljubomorne…

21. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Vi težite ka zdravoj i prizemljenoj vezi, pre nego ka romansi iz pesama i bajki. Trenutni položaj nebeskih tela učiniće čudo i mogli biste se potpuno preobraziti. Nemojte se iznenaditi ako se zateknete kako plačete voljenoj osobi na ramenu uz neki romantični film ili kako maštate da odete zajedno na rajsko ostrvo.

BIK

Danas ćete iznenada početi da osećate neprijatne emocije i pitaćete se šta se događa sa vama. A onda ćete shvatiti da vam bivša ljubav iskreno nedostaje. Nemojte se iznenaditi ako vam se ne javi na telefon ili bude hladna u prolazu. Niste bili fer u poslednje vreme i sada je došao trenutak da vam karma vrati. Vodite računa sledeći put.

BLIZANCI

Ako danas dobijete prelepi buket ruža, nemojte se iznenaditi. Vi ste neko ko, zahvaljujući svom šarmu i dobroti, ima veliki broj obožavatelja. Danas će neko od njih biti posebno zainteresovan za vas. Prihvatite udvaranje. Uživajte u pažnji, mogli biste se uskoro naći u zagrljaju srodne duše. Definitivno ste zaslužili to.

 

RAK

Danas je položaj planeta takav da ćete od jutra maštati o nekome. To će vas pokrenuti da organizujete neko zajedničko viđanje i provedete vreme sa tom osobom; Ili napravite romantičnu atmosferu u svom domu; ili idite na večeru ili u šetnju. Šta god da je u pitanju zvezde će stajati iza vas i sjajno ćete se provesti.

LAV

Danas vam zvezde donose čudan, izmišljen i gotovo podrugljiv dan kada su emocije u pitanju. Vi čeznete da nađete osobu prema kojoj ćete nešto osećati i to će vas podstaći da, ili fantzirate o tome, ili da sebe ubedite da ste zaljubljeni u nekog. Vi više mislite da ste zaljubljeni nego što zaista jeste. Vama je bitno da romantika postoji, a prema kome, to je najmanje važno.

DEVICA

Danas ćete biti suptilni i romantični u svojoj vezi. Trenutni položaj planeta daje vam inspiraciju da napišete romantičnu pesmu, ili napravite nesvakidašnji poklon svojoj voljenoj osobi i tako iskažite svoja najiskrenija osećanja. Uživajte u harmoniji koju ćete time postići.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3