DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. januar: Škorpiju čeka teško razočaranje, Strelac svojim potezima uništava ljubav , Lav na velikoj prekretnici..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. januar: Škorpiju čeka teško razočaranje, Strelac svojim potezima uništava ljubav , Lav na velikoj prekretnici..

22. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

U želji da se približite osobi koja vam se dopada, postoji mogućnost da upadnete i neku čudan, čak i bizaran razgovor. Tako ćete saznati neke stvari koje niste ni pretpostavljali i ostaćete zbunjeni. Zapitajte se dobro da li je osoba koja je predmet vašeg interesovanja uopšte vredna vašeg truda.

BIK

Danas ćete previše lupati glavu oko nekih činjenica vezanih za vaš ljubavni život i vezu u kojoj se trenutno nalazite. Ljubav je pitanje srca a ne glave. Iako ste to čuli mnogo puta, danas je vreme da napokon to iskoristite u praksi. U suprotnom bićete nezadovoljni i sumnjičavi, što će vašeg partnera samo još više udaljiti od vas.

BLIZANCI

Danas bi vas čudne misli mogle odvesti u nepoznatom pravcu. Ako tražite ljubav, na taj način nećete postići ništa osim diskusija po pitanu toga šta ljubav ustvari jeste, prednosti i mana biti u vezi i drugih uopštenih, a uglavnom praznih tema. Umesto toga učinite nešto konkretno po pitanju odnosa sa partnerom ili osobom koja vam se dopada.

RAK

Misliti o ljubavi i voleti nije ista stvar. Vi idete u dubiozu kada su misli u pitanju. Umesto da se prepustite i uživate u onome što imate, vi brinete o svojim emocijama, o partnerovim takođe, o budućnosti, a na taj način uništavate sadašnjost. Pokušajte da se opustite i organizujte odlazak u prirodu ili lepu večeru.

LAV

Danas će vam se razjasniti neke stvari. Napokon ćete shvatiti da osoba koja je predmet vašeg interesovanja ne deli sa vama ni emocije ni misli, kao i to da pripada sasvim različitom svetu od vas. Iako ste smišljali milion načina da to prevaziđete, danas ćete shvatiti da je sve bilo uzalud. Krenite dalje!

DEVICA

Danas ćete konačno shvatiti da je problem u vašoj vezi, za koji ste verovali da potiče od vašeg partnera, produkt vaših negativnih misli. To će promeniti negativnu atmosferu koja vas je okruživala. Uradite nešto lepo za partnera, kako biste se iskupili. Organizujte zajedničko romantično veče i budite najbolji što umete.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3