OVAN, BIK I BLIZANCI- Jednom znaku ljubav dolazi iz daleka…

OVAN, BIK I BLIZANCI- Jednom znaku ljubav dolazi iz daleka…

24. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Mesečni horoskop – saznajte šta vas u ljubavi očekuje tokom februara 2019. godine! Neki znakove će romantična čarolija lepo iznenaditi…

 

OVAN

Ne treba da se bojite da ćete ostati sami, imaćete puno ljudi oko sebe, ali zbog nekih vaših karakternih osobina neki odnosi mogli bi patiti. Pravo je vreme da takve mogućnosti promenite i da poradite na sebi tokom februara 2019. godine. Bićete jako odlučni. Iskoristite ovo vreme i postanite samodisciplinovani. Venera iz Jarca 2. februara nateraće vas da pristanete na kompromise i preuzmete obaveze. Vaš ljubavni život bit će pod roza oblakom, preplavljen srećom i zabavom. Neki od vas mogli bi se zaručiti. Ako se potrudite, porodčini život biće ispunjavajuć, a stariji članovi porodice biće zadovoljni načinom na koji se posvećujete vašim obavezama.

 

Ako niste u vezi, ovaj mesec biste mogli na radnom mestu upoznati potencijalnog partnera ili partnerku. Povoljan period je oko 3. februara kada Venera pravi pozitivan aspekt, a pun Mesec vam isto tako može pomoći. Krajem meseca moguće su poteškoće u komunikaciji. Ne zaboravite se postaviti diplomatski. Mogli biste razmišljati o ulasku u tajnu vezu.

 

 

BIK

Ljubavni život tokom februara 2019. godine povezan je s društvenim aktivnostima. Početkom meseca moguće su poteškoće u porodičnom životu, ali polako sve dolazi na svoje mesto. Imaćete priliku da bolje upoznate ljude oko sebe, ali i da upoznate nove ljude. Prijatelji će vam biti važni i uživaćete u druženjima s njima. Iako će vam društvene aktivnosti i događanja biti važni, ipak će vam ljubav biti još važnija. Venera poboljšava vaš ljubavni život nakon 3. februara i donosi nezaboravne trenutke. Venera se pridružuje Saturnu i Plutonu u Jarcu. Ovakva kombinacija učvršćuje veze. Imaćete snažnu želju da nešto stvorite ili sagradite, bilo doslovno ili na neki drugi način. Povoljan je mesec za ulazak u brak ili za odluku o zajedničkom životu, pa i za kupovinu nekretnine. Šta god preduzeli, ovo je znak napretka za život u dvoje.

 

Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu i to vezu kakvu želite, nastalu iz velike ljubavi. Jedino što ćete se možda morati prilagoditi drugačijoj kulturi ili nečem nepoznatom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2