Mesečev horoskop do 1. marta 2019. godine: Pun Mesec u Devici ispuniće ŽELJU jednom znaku, a evo šta očekuje TVOJ znak!

Mesečev horoskop do 1. marta 2019. godine: Pun Mesec u Devici ispuniće ŽELJU jednom znaku, a evo šta očekuje TVOJ znak!

11. veljače 2019. 0 By Admin 1

Tajne Mesečeve čarolije

Pun Mesec u Devici, 19. veljače, pretvara život u umetnost mogućega. Uz prilagodljivost i zdrav razum možemo iz svake situacije izvući ono najbolje. Pravi čarobnjaci svakodnevice su Devica i Ribe koji popravljaju sve što je krenulo pogrešno. Podsetite se na to da uvek možete biti bolji prema sebi i drugima.

 

Pun Mesec pokreće intelektualnu znatiželju Jarca i Raka. Čitajte više, zabavite se na kvizu, naučite svaki dan jednu novu reč i koristite je što češće. Ako se u pravome trenutku nađu na pravome mestu, Ovan i Vaga i Blizanci i Strelac spretno će iskoristiti šarm i znanje za važne poslovne uspehe. Lav i Vodolija, kao i Bik i Škorpija – ne odbacujte olako stare stvari! Uz malo mašte recikliraćete ih u nove vrednosti.

 

Uz drugu četvrt u Strelcu, 26. februara, nismo više zadovoljni jednostavnim i skromnim doživljajima svakodnevice. Sve postaje veliko, dramatično, a najviše od svega naši snovi!

 

Neka nas povedu preko ruba stvarnosti jer tek se tamo srce puni nadom i optimizmom, slatkim ukusom slobode. Bez tih važnih sastojaka lako se izgubiti u prosečnosti, dosadi, bezvoljnosti. Budite spontani u pokazivanju osećaja, hrabro govorite istinu i verujte da se sve događa sa pravim razlogom!

 

 

Izvor: Sensa.hr

Stranice: 1 2