DNEVNI HOROSKOP za 20. februar: Ribama stiže poruka, Bik otvara srce, Rak zabrinut, Vagu stižu sjećanja…

OVAN

Ukoliko se danas suočite sa nekim problemom, dajte sve od sebe da potražite što jednostavnije rešenje. Nije svaki problem toliko komplikovan. Vrlo često je najočigledniji odgovor onaj pravi. Nemojte kalkulisati sa emocijama, jer vam one mogu pomoći da realnos sagledate sa čim se suočavate.

BIK

Odličan dan da kažete šta mislite. Nije da vi ne govorite to, ali ponekad imate problema sa iskazivanjem emocija. Danas to nije slučaj. Neće biti niti jedne situacije sa kojom nećete biti u stanju da se suočite, jer vas astralna energija podržava u tome i podstiče vaše sposobnosti. Ukoliko postoji neko kome nikako da priđete, danas napravite prvi korak.

BLIZANCI

Očekujte danas pojačane komunikativne sposobnosti. Ukoliko vam je bilo teško da na pravi način iskažete šta mislite i osećate, danas to neće biti slučaj. Razmislite da porazgovarate danas sa nekim sa kim imate neku vrstu problema. Sa snagom današnjeg dana i samopouzdanjem bićete u stanju da rešite svaki problem.

 

RAK

Ukoliko vas nešto muči, danas je pravo vreme da se time pozabavite. Vaše sjajne komunikativne sposobnosti danas će biti izraženije pod uticajem zvezda. Bilo da vaš problem treba da obavite sa šefom, kolegom, prijateljem ili članom porodice, bićete u stanju da pronađete prve reči i privolite ih. Nemojte se ustručavati da zakažete neki sastanak koji želite.

LAV

Obično ste dosta povučeni i tihi kada su osećanja u pitanju. Danas to neće biti slučaj. Uticaj planeta na vaše komunikativne sposobnosti danas će biti dosta izražene. Budite mudri i iskoristite priliku. Preduzmite korake da kažete šta osećate i mislite. Reči će vam nadolaziti brže nego što mislite.

DEVICA

Kada ste zadnji put proveli kvalitetno vreme sa porodicom, ne računajući svakodnevne susrete? Bilo je davno, sigurno, a danas je sjajan dan da to uradite. Ukoliko imate decu izađite u park ili u zoo vrt, igrajte se sa njima i uživaćete. Ukoliko ste sami razmislite da posetite roditelje ili rođake. Danas je akcenat na komunikaciji. Iskoristie dan da se čvršće vežete za one koje volite.

nastavak na sledecoj stranici..