SIMBOL koji odabereš otkriće KAKVU BOL NOSIŠ NA DUŠI i šta ti LOMI SRCE

SIMBOL koji odabereš otkriće KAKVU BOL NOSIŠ NA DUŠI i šta ti LOMI SRCE

20. veljače 2019. 0 By Admin 1

Svaki od odih simbola nosi važnu poruku. Svaki je poseban i ima posebni značenje. Dobro pogledaj pa ozaberi onaj ko te najviše privuče. Zatim nađi simbol u tekstu i pričitaj šta ti je na duši…

 

 

SIMBOL 1

Ako si odabrao prvi simbol ti ci neko ko ceni život i ko se uvek bori da bude na vrhu. Ponekad svojim nepromišljenim potezima dešavaju ti se gubici. Kada bi malo ograničio svoja očekivanja i život bi ti bio lakši. Ti si neko ko brine o porodici i imaš ulogu da utičeš na živote mnogih.

 

Tebi je sudbina odredila da se ceo život boriš za dobro i za sticanje dobra. Data ti je teška uloga koja zahteva mnogo truda ali ti daješ sve od sebe. Najviše te muči besparica i period neimaštine je za tebe jako poguban. Ti težiš bogastvu i stalno radiš na tome. Kako god bilo, nemoj da se patiš toliko oko finansija. Sve će biti u najboljem redu. Takođe vama jako teško pada beda i drugih pa nastojite pomoći koliko možete. Darežljiva ste i dobra osoba i vaš trud će vaj se isplatiti.

 

 

 

SIMBOL 2

Vi ste neko ko je voleo strasno i jako jednom u životu i ništa više ne može nadmašiti tu ljubav. Možda ste izgubili nekog koga ste voleli i nosite veliku ranu na srcu. Ovaj simbol znači da ste vremenom zaključali svoje srce i bojite s ponovo nekome da verujete.

 

Morate znati da nisu svi ljudi na plenate isti i da vam ne misle svi loše. Postoji osoba koja će vas voleti kako zaslužujete. Vaše srce je bilo slomljeno pa če mu trebati vreme da rane zacele al nikako nemojte odustajati od ljubavi. Uvek srce može ponovo da zavoli. Ne zaboravite na to. Jednom ćete preboleti i biti spremni da ponovo volite možda čak i jače i više nego prvi puta.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2