DNEVNI HOROSKOP za 24. FEBRUAR: Ribe zavode kao nikada, Ovan u susretu sa starom ljubavi, Strelac iznenađen…

 

OVAN

POSAO
Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.

 

LJUBAV
Zasigurno osećate novi upliv energije koji navodi Vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda Vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

 

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

 

BIK

POSAO
Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave Vam danas neće nikakvu korist doneti, imajte malo strpljenja.

 

LJUBAV
Na ljubavno planu – preveliki broj prebrzih misli, Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Blizanci će danas biti spremni na akciju.

 

ZDRAVLJE
Odlično.

 

 

BLIZANCI

POSAO
Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

 

LJUBAV
Ljubav Vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savet, naročito ne ljubavni.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

 

 

RAK

POSAO
Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maximalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.

 

LJUBAV
Danas ste jako lepi, i sebi i drugima, i osećate se nekako slobodno. Partner Vas obožava, dok slobodni Rakovi će danas biti na meti posmatrača.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

LAV

POSAO
Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, prijaju Vam osobe u znaku Blizanaca.

 

LJUBAV
Slobodni Lavovi će danas osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

 

DEVICA

POSAO
Previše je prostodušnosti za Vas u predhodnom periodu bilo, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.

 

LJUBAV
Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Ne izbegavajte kontakt, lepo je sa nekim ostati i prijatelj.

 

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..