DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. mart: Blizanci poklanjaju srce pogrešnoj osobi, Lav u tajnoj vezi, Device se bore za svoju ljubav…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. mart: Blizanci poklanjaju srce pogrešnoj osobi, Lav u tajnoj vezi, Device se bore za svoju ljubav…

19. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Strelac

Prethodni nesporazumi sa voljenim bićem danas dosežu svoj vrhunac. Nećete mnogo oklevati jer znate šta treba da kažete i kako da se postavite. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku biće u velikoj dilemi kako da se postave prema jednoj osobi iz svog radnog okruženja ko nije od reči, ko je pomalo sklon ogovaranju i da preuveličava događaje.

 

 

Jarac

Već duže vreme većina predstavnika vašeg znaka ne snalazi se baš najbolje u ljubavi. Vi odbijate sve dobre prilike, a upuštate se u površne avanture sa nekim ko ne može da vam parira. Najbolje bi bilo da neko vreme posvetite isključivo sebi i ličnim interesovanjima. Neke rane još nisu zacelile, a nećete ih preboleti tako što ćete srljati iz jednog odnosa u drugi.

Vodolija

Ukoliko ste završili potragu za idealnom polovinom, danas ćete shvatiti da se vašem partneru dopada vaš imidž diskretne i šarmante osobe na koju se svako može osloniti. Sa druge strane, ako ste nezadovoljni aktuelnom situacijom na ljubavnom planu i nalazite se u vezi koja vas sputava, vreme je da preuzmete inicijativu i okončate agoniju.
Zaslužujete samo najbolje.

Ribe

U poslednje vreme, a pogotovo danas, vi se trudite da privučete što više pažnje, u čemu ćete i biti veoma uspešni, zahvaljujući pre svega svom šarmu. Pa ipak, oko vas su osobe koje vam na neki način ne odgovaraju, te stoga vaša potraga za onom pravom još uvek nije završena.

 

Pojedinci koje ste do sada sretali pružaju vam samo usputna uzbuđenja, a to vama nikako nije potrebno niti dovoljno.

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3