DO KRAJA NEDELJE: Jarcu stiže zanimljiva PONUDA, Bik ulazi u ROMANTIČNU vezu, Blizanci u OKOVIMA prošlosti…

DO KRAJA NEDELJE: Jarcu stiže zanimljiva PONUDA, Bik ulazi u ROMANTIČNU vezu, Blizanci u OKOVIMA prošlosti…

26. ožujka 2019. 0 By Admin 1

DEVICA (23.8 – 22.9)

Posao Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite a ne postoje prave mogućnosti, morate se nečeg odreći. Vrebate svaku priliku da biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju na kome delujete. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

Ljubav Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može da vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna. Budite oprezni.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

 

 

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao Vaše samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa ove nedelje vašim saradnicima nije lako sa vama. Direktnost ne prija drugima, ali je zato vama korisna. Oslušnite maštu, jedna naizgled banalna ideja, dugoročno može biti “bingo” za vas. Informacija koju ćete krajem nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj.

Ljubav Fokusirani ste na sebe i svoj optimizam, pa vas pesimizam voljene osobe uznemirava i ometa. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje Prolazna malaksalost.

 

 

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao Sada je vreme da odbacite nekoliko stvari koje vam već izvesno vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

Ljubav Vaš partner ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti, jer vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje Bolovi u leđima.

 

 

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko smiriti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku pretpostavljenih od kojih ste to najmanje očekivali.

Ljubav Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, slobodno vreme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem nedelje je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz viđenja.

Zdravlje Gorušica.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3