DNEVNI HOROSKOP za 2. april: Nagle promene za Ribe, Ovan u novoj vezi, Vodolija uživa, Jarac je dočekao svojih 5 minuta…

DNEVNI HOROSKOP za 2. april: Nagle promene za Ribe, Ovan u novoj vezi, Vodolija uživa, Jarac je dočekao svojih 5 minuta…

1. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Nakon perioda emotivnog rasula, danas počinje jedan veoma umirujući period za vas. Svakako možete uzeti život u svoje ruke, smireno potpuno obnoviti emocionalnu harmoniju i pustiti izbalansiranu energiju da teče kroz vaše dane. Štaviše, ukoliko ste bili fizički iznureni, biće ovo prilika da se malo odmorite i napunite baterije.  

ŠKORPIJA

Planetarni aspekti stvoriće uslov za jedan sasvim novi period u vašem životu, kada ćte biti u prilici da se fokusirate na sebe i odvojite se od drugih. Da li se plašite tenutaka preispitivanja? Nemojte, uključite malo i meditaciju, prijaće vam. Tokom perioda koji je pred vama dosta toga ćete naučiti o sebi.  

STRELAC

Ovo je početak jednog novog ciklusa. Tokom narednih nekoliko dana moraćete odlučiti o nekim problemima. Možda ćete morati ponovo razmisliti oko nekih svojih principa, kojih se držite u vezi. Nakon toga, uvidećete da se više ne slažete sa njima.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3