DO KRAJA NEDELJE: Ribama stiže NOVAC, Strelac pred RASKIDOM, Škorpija TAJNO ljubi, Raku će neko doneti SREĆU…

DO KRAJA NEDELJE: Ribama stiže NOVAC, Strelac pred RASKIDOM, Škorpija TAJNO ljubi, Raku će neko doneti SREĆU…

16. travnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Posao

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete na rezultate čekati duže nego što očekujete.

Ljubav

S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona pokreće ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam ozbiljna svađa, a nekima i raskid veze.

Zdravlje

Problemi s varenjem.

 

 

JARAC

Posao

U narednom periodu za vas je najpametnije da izbegavate situacije u kojima nešto treba da dokažete. Ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema, jer svaka može da se razvije u ozbiljnu svađu. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i strpljivo sačekajte svojih pet minuta koji uskoro dolaze.

Ljubav

U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što se podrazumeva. Prilagodite se pre nego što bude prekasno.

Zdravlje

Bolovi u kolenu.

 

PUTOVANJE

 

VODOLIJA

Posao

Mnogo toga ste započeli, na više strana manje projekte koji vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili u narednom će se periodu višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

Ljubav

Kako posao bude jenjavao, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

Zdravlje

Nesanica.

 

 

RIBE

Posao

Manji priliv novca možete da potrošite na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite. Bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni, naročito noću. Postoji opasnost i od fizičkih povreda, pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito na poslu.

Ljubav

Prepuni ste pozitivne energije. Danima uživate u planiranju budućnosti. Čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili odnosi mogu da zahladne.

Zdravlje

Slatkiše umereno konzumirajte.

 

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3