DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. april: Biku stiže zanimljiv poziv, Jarca prati sreća, Vodolija rešava probleme, Škorpiji stižu vesti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. april: Biku stiže zanimljiv poziv, Jarca prati sreća, Vodolija rešava probleme, Škorpiji stižu vesti…

19. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Moguće da vam se dopadaju jedna Vaga, Vodolija i moguće neki Bik. Ako ste spremni da se upustite u neku novu avanturu ili vezu sa osobom koja je slična vama, moguće da otvoreno pokazuje svoje emocije prema vama i to vam imponuje.

 

 

BIK

Neko vam se udvara na poslu. Želite da se dogovorite sa stalnim partnerom u vezi sa veoma bitnim poslom ili nekom obavezom koja vas u priličnoj meri nervira. Moguće da će vas pozvati jedan Jarac ili neki Lav.

 

 

BLIZANCI

Ne želite da se opterećujete ponašanjem jednog Blizanca, Device ili Jarca ali vam se može javiti Vodolija, Vaga ili jedna izuzetno senzibilna osoba koja je spremna da vam da na znanje da joj je veoma stalo do vas.

 

 

RAK

Treba da budete realni kada su ljubavne želje u pitanju. Morate da naučite da kontrolišete šta pričate, jer umete da budete netaktični i da kažete upravo ono što ne bi trebalo. Jedna Vodolija se može osećati povređenom onim što ste joj rekli.

 

 

LAV

Dobro se slažete sa osobom koja se bavi umetnošću ili pokušava da vam da na znanje da možete naći rešenje za neki problem o kome ćete joj pričati. Spremni ste da se upustite u ozbiljnu vezu sa atraktivnom osobom koja se mnogima dopada.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3