Horoskop za vrijeme vladavine BIKA: Jarac će UŽIVATI u ljubavi, Bika prati SREĆA kud god krene, Devica pred ŽIVOTNIM promenama…

Horoskop za vrijeme vladavine BIKA: Jarac će UŽIVATI u ljubavi, Bika prati SREĆA kud god krene, Devica pred ŽIVOTNIM promenama…

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

Lav

Sezona Ovna podmetnula je požar ispod vaših neprestano uzvišenih ciljeva u karijeri, a sezona Bika ima obličje jednako kao i vatra. Zato budite uvjereni – unatoč svemu što se događa u vašem životu, nećete izgubiti nikakav zamah.

“Pripremite se za pažnju i pohvale u uredu”, kaže Stardust.  Vi niste stranac kada su svjetla pozornosti u pitanju, zato upijte slatke proljetne vibracije.

 

 

Djevica

Ove se godine događaju neke velike osobne promjene, a vi žudite za nekom mentalnom stimulacijom koja vas vodi na svjež put. “Nova idealistička potraga izazvat će promjenu u vama”, objašnjava Stardust. “Ovog mjeseca okrenite se uzvišenim filozofijama kako biste nahranili svoj intelekt.”

Pročitajte knjigu, proučite zanimljivo predavanje ili pozovite prijatelje na kavu i poticajni razgovor.

 

 

Vaga

Vi se možete kladiti da ćete se osjećati dodatno čarobno ove sezone. Prihvatite svoju duhovnu energiju i nemojte previše razmišljati o tome! “Vaša unutarnja magija gura vašu intuiciju na nove visine”, kaže Stardust.

Razmislite o tome da započnete jutarnju praksu kako biste u svoj dan uključili neku duhovnu energiju – pokušajte prakticirati jutarnju brzu meditaciju.

 

 

Škorpion

Partnerstva su vam na umu, ali želite biti oprezni u. “Vaš fokus je više na jedan-na-jedan odnose ovaj mjesec”, objašnjava Stardust. “Ako date sve svom partneru, to će isisati vaš svijet.

Pokušajte pronaći ravnotežu koja djeluje. ”Apsolutno mora biti davanja i primanja, bez obzira na to što osjećate za tu osobu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3