DNEVNI HOROSKOP za 26. april: Ovna čeka lep dan, Blizance neko tajno voli, Devica usamljena, Strelcu stižu promene…

DNEVNI HOROSKOP za 26. april: Ovna čeka lep dan, Blizance neko tajno voli, Devica usamljena, Strelcu stižu promene…

25. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav Povezali ste se s emocionalno hladnom osobom, i vaša ljubavna situacija djeluje mazohistički. Razlučite potrebnu od nepotrebne žrtve.

Posao Ovisite o drugima, i to vas čini nesigurnim. Ako ste nesvjesno predali svoju moć u tuđe ruke, sada vam je teško potrgati lance vezanosti.

Zdravlje Niste u dobrom stanju, i to vidite po vašem blijedom licu i slaboj volji. Potreban vam je novi zdravstveni program kojeg biste se pridržavali.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Krasno se nadopunjavate s partnerom ili s partnericom, a kako „stvari stoje“ na nebu vaša bajkovito idilična situacija mogla bi i potrajati.

Posao Vrijedni Škorpioni ne miruju. Danas ćete popravljati razne uređaje u stanu ili u kući. Vjerovali ili ne, zaboravit ćete na popodnevni odmor.

Zdravlje Utjecaj tranzitnog Urana čini vas hirovitim i nepredvidljivim. Slabo stojite s koncentracijom. Nestrpljenje je vaš glavni (unutarnji) neprijatelj.

 

 

STRELAC

Ljubav Osjećate se bolje nego jučer, a sutra ćete biti sretniji nego danas. Ako plivate slobodnim stilom, vrlo brzo ćete pronaći mirnu ljubavnu luku.

Posao Odustali ste od jedne stvari, da biste započeli neku drugu. Vaše kreativno traganje će se nastaviti, sve dok ne otkrijete pravu stvar za sebe.

Zdravlje Iz „razlomljenih dijelova“ sebe slažete novi identitet. Potonuće u emocionalni bezdan, omogućilo vam je da jasnije vidite vlastite pogreške.

 

VIŠE VERUJTE SEBI

 

JARAC

Ljubav Ako ste sami ili se nalazite u nezadovoljavajućoj vezi, teško ćete izbjeći ljubavno bolovanje. Danas će vam sve postati kristalno jasno.

Posao Negativna emocionalna programiranost blokira vašu radnu energiju. Iskoristite današnji dan za pronalazak novog samopouzdanja.

Zdravlje Potištenost je negativna energija, i ruši zdravlje. Ne pretjerujte s osjećajima manje vrijednosti. Imate rezerve snage. Potrebno vam je ohrabrenje.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Vaše najbolje ljubavno vrijeme upravo traje. Imate određene probleme u komunikaciji sa svijetom, no to ćete brzo promijeniti i ispraviti.

Posao Snažno ste se angažirali u poslovnom smislu. Za vas više ne postoje slobodni i neradni dani. Pazite da se ne preračunate s financijama.

Zdravlje Osjećate se blagoslovljeno, jer igrate vlastitu ulogu u životu. Mislite da ste nalik anđelu. Bilo kako bilo, računaju se samo dobra djela.

 

 

RIBE

Ljubav Saturn vas čini svjesnijim obveza prema partneru ili partnerici. Trebali biste se više žrtvovati za dobrobit vašeg ljubavnog zajedništva.

Posao Probleme sa suradnicima nećete riješiti izbjegavanjem ili ignoriranjem tih istih. Preuzmite odgovornost i odradite posao do kraja.

Zdravlje Niste dobre volje, i to ćete svima uokolo vas dati na znanje. Što prije krenete s emocionalnim i mentalnim reprogramiranjem, to bolje za sve.

 

net.hr

Stranice: 1 2