DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. april: Blizance čeka zanimljiv susret, Lav u opasnoj vezi, Ribe se bore za ljubav…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. april: Blizance čeka zanimljiv susret, Lav u opasnoj vezi, Ribe se bore za ljubav…

25. travnja 2019. 0 By Admin 1

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Niste oduševljeni ponašanjem partnera i to ćete mu dati na znanja. Nemate poverenja u nekog ko često menja mišljenje a prilično je svojeglav i pokušava da manipuliše vama. Veoma vam je stalo da sačuvate svoje dostojanstvo i da vas niko ne iskorišćava za ostvarenje svojih ambicija.

 

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Trudite se da budete fer prema partneru i dajete mu na znanje da imate razumevanja za njegove probleme. Ipak, niste spremni da pređete preko nečeg što ima veze sa njegovom prošlošću i to može biti povod za manju raspravu. Ako ste slobodni, obratite pažnju na Jarca ili Strelca.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Imate mnogo obaveza i ne ostaje vam mnogo vremena za vas dvoje. Moguće da vas partner čak i obeshrabruje umesto da vam bude podrška po nekim bitnim pitanjima. Ako ste slobodni, na javnom mestu, predstoji interesantan susret, moguće sa jednim Bikom, Ribama ili Rakom.

IZBEGAVAJTE SVAĐE

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Dobro se slažete sa onima koji su spremni da čitaju vaše misli i da pretpostave kako se osećate a da vi pri tom ne morate ništa da kažete. Ako ste danas raspoloženi da se sretnete sa nekim vatrenim znakom, pitanje kako će taj sastanak proći. Naročito ako ste skloni da često menjate raspoloženja i odluke.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Verujete u mogućnost nastavka veze sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije. Ako ste skloni tajnim ljubavima ili ste bili sa nekim u nekoj vrsti tajne ljubavne veze i očekujete nastavak. Dobro razmislite šta time dobijate a šta gubite. Moguća romansa sa Rakom koji često putuju u inostranstvo.

 

 

 

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Prepodnevni sati mogu doneti manju tenziju u odnosu sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Ne ulazite u nepotrebne konflikte oko nebitnih pitanja. Možete uveriti osobu koja vam je draga u svoja osećanja bez mnogo napora, samo je potrebno da budete uverljivi. Moguće poznanstvo sa osobom prisutnom u medijima.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2