MAJ DONOSI PRAVU ZBRKU: Lav će se LUDO zaljubiti, Ribe očekuje ISKUŠENJE, Devica u strastvenoj TAJNOJ vezi, Ovnu stiže POSETA IZ PROŠLOSTI…

MAJ DONOSI PRAVU ZBRKU: Lav će se LUDO zaljubiti, Ribe očekuje ISKUŠENJE, Devica u strastvenoj TAJNOJ vezi, Ovnu stiže POSETA IZ PROŠLOSTI…

25. travnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

U poslovnoj sferi života vama se vraćaju neki stari projekti širom otvorenih vrata. Dosta ste se namučili i niste do sada uspeli, ali sada vam sve ide od ruke. Uključite vaš optimizam, jer sada kada se pokreću prilike vi kao da ste odustali. Ne mislite puno već radite i već krajem meseca sve se realizuje, čak je moguća i nagrada za taj posao. Ako ste u vezi ili braku, može početkom meseca doći do nesporazuma, mada ne postoji neki velik razlog. Vaš partner može biti ljubomoran pa je dobro da sa njim popričate iskreno da bi on shvatio i postao sigurniji.

Slobodni Lavovi bi mogli da se zaljube ako dozvole svojim osećanjima da se ispolje. Mnogi Lavovi bi mogli da imaju problem sa kičmom pa se čuvajte.

 

DEVICA

Poznati ste po tome da su red, rad i disciplina vaš moto pa vam posao ide od ruke. Sve što imate od posla vi ćete završavati kako ste i planirali. Mnoge Device bi mogle da imaju problema sa komunikacijom kada su kolege u pitanju, pojedine i sa poslovnim partnerima. Sada nije vreme da čekate da se reši problem već krenite da ga rešavate. Kod osoba koje imaju partnera će krenuti da reše sve nesuglasice kako bi uživali u ljubavi. Jer vama i najmanja sitnica smeta i pokvari sreću. Stalno pričate i stalno se preslišavate da bi vašu vezu ili brak doveli u harmoniju.

Mnoge Device mogu kontaktirati osobu iz prošlosti sa kojom bi opet bile u tajnoj nekoj vezi. Mogući problemi sa stomakom pa se hranite zdravo.

 

UŽIVANJE U LJUBAVI

 

VAGA

Mnogo papira, dokumentacije, pretrpanost poslom i obavezama vas čeka ovog meseca. Za vas koji ste naučili da sve raspodelite i stavite u red i harmoniju ovaj mesec nije takav. Potrudite se da vam se posao ne nagomila. U poslednjoj nedelji meseca sve dovodite u red i završavate posao. Mnogo sreće i uživanja u ljubavi predstoji svim zauzetim Vagama. Pojedine Vage bi najradije pobegle jer ih nervira partnerovo ponašanje.

To su ipak sitnice u odnosu na vašu privlačnost i emocije koje su dosta jake. Slobodne Vage mogu upoznati neku novu osobu preko posla. Dok vi sve odvagate, pitanje je da li ćete joj dozvoliti da vam se približi. Mogući su problemi sa nesanicom pa pokušajte da se opustite i odmorite.

 

 

ŠKORPIJA

Preispitujete vaše dosadašnje poslovanje i pokušavate da se dodatno obrazujete ili završite nešto što će vas učiniti dosta produktivnijim i sposobnijim za naredni period. Mnoge Škorpije sada se mogu potruditi danađu dodatni posao. Pojedinci će težiti da nauče nešto novo što će im i poći za rukom. Do kraja meseca možete dobiti pohvale i neke srećne vesti. Kod osoba koje su u braku ili vezi može doći do većih neslaganja za šta su krive nerazumevanje i komunikacija koja je loša u poslednje vreme.

Vi ste po prirodi dosta tvrdoglavi što partneru smeta, dok on misli da vi radite sve što je protiv njegove volje. Jedini lek je iskrena komunikacija. Slobodne Škorpije mogu tako i ostati, ali će se za promenu više družiti i izlaziti sa prijateljima. Problem sa sinusima i glavobolja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3