DNVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. april: Ribe u dobrom društvu, Bika će neko zavesti, Devica trpi ljubomoru, Lav u fatalnom susretu…

DNVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. april: Ribe u dobrom društvu, Bika će neko zavesti, Devica trpi ljubomoru, Lav u fatalnom susretu…

27. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Dan vam donosi neprijatenosti ako imate ljubomornog partnera, a moguće su neke manje scne posebno sa jednim Ovnom, Škorpijom ili Jarcam. Partnerka je spremna da vam izađe u susret kada je u pitanju neki zajednički plan. Trebalo bi da joj date na znanje da može da na vas računa u svakom pogledu.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Naporan dan, koji vam donosi mogućnost da se pomirite sa jednim Rakom ali i mogućnost da nešto kažete što bi moglo da ga uznemiri. Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Jedna Vodolija, Vaga ili jedna izuzetno senzibilna osoba koja je spremna da vam da na znanje da joj je veoma stalo do vas pozvaće vas da se sretnete negde, verovatno na javnom mestu. Dobro se slažete sa Lavom.

 

VELIKI KRITERIJUMI

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Pokušavate da svoj optimizam prenesete i na partnera, posebno ako se radi o Biku ili Raku. Ako ste u vezi sa Škorpijom ili Devicom, savršeno vas razumeju, ali ne i Ovan, mogu vam postavljati uslove koje nećete moći da ispunite.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ponašate se borbeno kada su u pitanju vaša prava, posebno ako vam se dopada osoba sa kojom možete da ostvarite dobar odnos a ona se ponaša previše uzdržano ili vas iz nekih razloga pomalo ignoriše.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Savršeno vam odgovara današnji dan i možete se osećati sasvim spokojnim kada se radi o vezi sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Devica i Jarac su vam izuzetno naklonjeni i danas je odličan dan za izlazak sa njima.

Stranice: 1 2