Izaberi svoju KRISTALNU KUGLU i saznaj šta ti ZVEZDE poručuju za BUDUĆNOST

Izaberi svoju KRISTALNU KUGLU i saznaj šta ti ZVEZDE poručuju za BUDUĆNOST

30. travnja 2019. 0 By Admin 1

Kristalna kugla # 6

Ako ste odabrali ovu kristalnu kuglu, to znači da se povlačite u prošlost i da vas to povrjeđuje. Bez obzira jeste li učinili nešto za čim žalite ili ste izgubili nekoga koga volite, morate se prepustiti iscjeljenju. Prestanite se povrjeđivati ponovnim izlaganjem događaju. Umjesto toga, razmislite o lekcijama koje ste naučili.

Prihvatite te lekcije i usredotočite se na to kako svoju budućnost možete učiniti što svjetlijom. Razmislite o tome da zapišete stvari za kojima žalite i zatim zapalite papir ako vam je teško zatvoriti to posebno poglavlje u svom umu.

Kristalna kugla # 7

Opustite se. Na pravom ste putu! Iako se može činiti kao da je sve nestabilno, sada tako treba biti. Kada je Theodore Roosevelt rekao da “Ništa na svijetu nije vrijedno imati ako ne uključuje napor, bol i poteškoće”, on je mislio na situacije kao što je vaša.

Da, upravo sada prolazite kroz teška vremena, ali ta iskustva vas vode prema mjestu koje je puno bolje nego što ste ikada mogli zamisliti.

Kristalna kugla # 8

Ako vas je privukla ova kugla, sada je vrijeme da postavite granice u vašem životu. Vaš trenutni nedostatak ograničenja omogućuje ljudima i stvarima da vas kontroliraju i iskorištavaju.

Morate pronaći svoje resurse i uložiti više napora kako biste ih usmjerili da rade za vas, ljude i aktivnosti koji će vam pomoći da služite vašoj višoj svrsi u životu.

 

Kristalna kugla # 9

Ako ste odabrali ovu kristalnu kuglu, sada je vrijeme da otpustite – da zakoračite unatrag i vjerujete da će vas Svemir odvesti u pravom smjeru. Vjerujte mi, znam koliko zastrašujuće može izgledati.

Želite gurati naprijed i izboriti se za svoj put prema Vašim ciljevima. Vjerujte u sebe, prestanite pokušavati upravljati najmanjim sitnicama i život će učiniti vaš sljedeći izbor vrlo jasnim.

***

Jeste li inspirirani svojom porukom? Ako jeste, podijelite ovaj post sa svojim prijateljima i obitelji!

Stranice: 1 2