Žene rođene u OVA 3 horoskopska znaka, očekuje veliki životni PREOKRET do kraja MAJA!

Žene rođene u OVA 3 horoskopska znaka, očekuje veliki životni PREOKRET do kraja MAJA!

8. svibnja 2019. Off By Admin 1

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka u svibnju/maju čekaju nevjerojatne stvari, mogli bi reći i životni preokret, a koji može donijeti samo jedan telefonski poziv!

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, dobro pazite što želite. Možda vam se i ostvari. Pred vama je period u kojem se potpuno mijenja vaš emotivni status.

 

Već u prvim danima u vaš život ulazi partner iz prošlosti. Vama će biti izuzetno drago da ga vidite nakon svega, ali ćete željeti samo čisto prijateljski odnos.

Jednostavno će vam prijati što je netko s kim ste prošli kroz lijepe i manje lijepe trenutke u životu ponovo kraj vas, ali nećete željeti da se te situacije ponove.

No, njemu je i te kako stalo do vas i vrlo brzo će vam to i reći.

 

Naravno da je samo na vama da li ćete mu dati priliku da bude dio vašeg života u smislu kao vaš partner. To jednako ovisi o tome da li sada imate nekoga, ali i želite li isto što i on.

 

Kako god, nemojte nigdje žuriti.

Sve su opcije otvorene, a vi uradite onako kako vam nalaže vaše srce. Ovo nije situacija gdje treba zapostaviti svoj razum. To je činjenica. Pazite što radite kako se ne biste poslije kajali.

 

POZIV KOJI MENJA ŽIVOT

 

Djevica

Drage Djevice, vi ni ne slutite kakav vas mjesec čeka. No, ono što je sasvim sigurno je da biste mogli početi svoj život ispočetka u narednom periodu.

Mnoge dame rođene u znaku Djevice će imati priliku promijeniti svoj život.

Sve će početi s ponudom za novo radno mjesto koje ne samo da uključuje bolji i plaćeniji posao, nego i prelazak u drugi grad.

 

Ovo je šansa da Djevice koje su sada slobodne u novom okruženju pronađu svoju srodnu dušu jer su sve opcije otvorene.

No, ono sto moramo naglasiti jeste da ste vi zaslužili sve to, jer ste dali sve od sebe.

 

U vašem radnom okruženju ste sada jedna od najvrjednijih osoba koja pri tome ima kreativne ideje i naravno, shodno tome, divnu priliku da napreduje i da bude nagrađena za svoj trud.

 

Već u prvim danima mjeseca vama stiže poziv koji će vam možda promijeniti život.

No, to ovisi samo o vama.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2