PUN MESEC U ŠKORPIJI KRŠI PRAVILA: Ovnu stiže pravo BOGATSTVO, Lav na životnoj PREKRETNICI, Vagu će pratiti SREĆNA ZVEZDA…

PUN MESEC U ŠKORPIJI KRŠI PRAVILA: Ovnu stiže pravo BOGATSTVO, Lav na životnoj PREKRETNICI, Vagu će pratiti SREĆNA ZVEZDA…

12. svibnja 2019. 0 By Admin 1

18.05. u 23:11 sati očekuje nas posebni pun Mjesec u Škorpionu. Na ovaj “Cvjetni mjesec” trebamo početi teći i rasti! Otkrijte više o energijama ovog posebnog punog Mjeseca kao i prognoze za svoj znak!

 

Pun Mjesec ima način na koji potiče naše najdublje osjećaje. Ali na puni mjesec u Škorpionu, osjećaji koje izražavamo izvana samo su vrh ledenog brijega.

To je zato što ovaj fiksni vodeni znak mora biti imati stvari kontrolom – a to često znači skrivanje neurednih, kompliciranih emocija. Naposljetku, emocije Škorpiona intenzivnije su od većine, tako da je prirodno bojati se da ih ne nadvladavaju.

 

Škorpion

Promijenili ste se … ali pokušajte to objasniti ljudima koji su vam najbliži; još uvijek se pokušavaju povezati na isti stari način, dok ste vi u sebi potpuno druga osoba.

No nemojte biti brzopleti i kidati veze, jer možda još uvijek postoji način za ponovno povezivanje.

 

 

Strijelac

Sanjate o tome da napustite vaš posao? Još je ipak prerano – barem dok ne dobijete bolji uvid kako to učiniti.

Za sada, raščistite prostor u rasporedu kako bi otkrili svoj skriveni talent ili tajnu strast.

 

 

Jarac

“Kreativna kontrola” – to lijepo zvuči? Ali nije točno ono što mislite.

Imati izvornu ideju je odličan početak – ali kako bi je u potpunosti oživjeli, na kraju ćete se morati predati i pouzdati se u kreativni proces.

 

 

Vodenjak

Održavajte vatru – trebat će vam da vas održi fizički, mentalno, emocionalno i duhovno dok prolazite kroz neke duboke unutarnje promjene.

Sada se pojavljuju novi uvidi vezani za vaš istinski poziv i put služenja u svijetu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3