VODOLIJA: VRLINE koje ona poseduje NE MOŽETE PRONAĆI ni u kome drugom, upravo zbog njene NEPONOVLJIVOSTI!

VODOLIJA: VRLINE koje ona poseduje NE MOŽETE PRONAĆI ni u kome drugom, upravo zbog njene NEPONOVLJIVOSTI!

5. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Žele da budu ispred svog vremena, ne zato što su snobovi, već zato što ovom smešnom vremenu nedostaje mašte koju se trude uneti u apsolutno svakom trenutku tako da ožive i ljude i prirodu oko njih.

Uvek su tvrdoglavi, ali više iz principa da bi imali oko čega da se bore sa okolinom. Oni jednostavno ne popuštaju ni pred kim jer im njihova priroda ličnosti ne dozvoljava da dozvole nekom drugom da bude u pravu kada su svesni toga da greše bar malo.

Srećni su kada mogu nekome da pomognu i zato njihova polja delovanja treba da budu vaspitni rad, socijalno staranje ili lekarski poziv.

Spremni su u apsolutno svakom trenutku pružiti ruku podrške i snage kojom će podići svaku osobu sa dna bespomoćnosti i za to ne traže apsolutno ništa zauzvrat, osim iskrenog osmeha i zahvalnosti jer im je to sasvim dovoljno u odnosu na to ma koliko oni učinili veliko delo za tu osobu.

Mada očekuju uspeh u životu, nije verovatno da će ga i postići, jer oni su potpuno nezainteresovani za novac. Više će se tokom života posvetiti tome da rade nešto što vole i da uživaju u svakom trenutku života koliko god je to moguće, dok smatraju da će novac svakako doći vremenom.

Ne bi trebalo da budu obeshrabreni kada osete da se ne ostvaruju svoje ambicije, jer njihova je sudbina da ne postižu svoje uspehe odmah. Potrebno im je jako mnogo vremena da se ustvari uopšte i posvete nečemu ili da zavole taj posao koji pronađu zbog čega im bilo kakav uspeh u tome neće doći odmah.

Mnogo veruju ljudima, jako su humani i individualci po svaku cenu, pa često deluju kao egoisti ma koliko se oni zapravo trudili da udovolje drugima i druge ubede u to da su najbolja verzija u sebe zapostavljajući sebe i svoje potrebe koliko god mogu.

 

Stranice: 1 2