Evo zbog cega NAJVISE PLACU, i zbog cega ih BOLI DUSA: Rak zbog IZDAJE, a Lavovi zbog PONOSA…

Evo zbog cega NAJVISE PLACU, i zbog cega ih BOLI DUSA: Rak zbog IZDAJE, a Lavovi zbog PONOSA…

5. prosinca 2019. Off By Admin 1

Žena – Ovan

Vi imate odlučan karakter, volite sve ono što je čisto, jasno, precizno. živo reagujete na sve što se oko vas događa. Pridajete veći značaj akciji nego razmišljanju. Brige as obuzimaju samo trenutno, ali ne ostavljaju duboke tragove. Ne podležete lako talasima obeshrabrenja i pesimizma.

 

Obdareni ste samopouzdanjem. Hrabri ste i preduzimljivi. U stanju ste da idete stopu po stopu da biste ostvarili svoje životne koncepcije. Preduzimate i rizike samo da ne biste zalutali u lavirintima neodlučnosti. vaš entuzijazam i dinamičnost su dovoljno snažni pokretači da prebrodite sve teškoće. Inicijativni ste i kad se nađete na raskršću dva puta brzo se odlučujete.

Ne volite laži i obmane što vas dovodi u neprijatnu situaciju. Pošto nerado gledate na one koji imaju suprotno mišljenje, ljudi su primorani da vas lažu. Ukoliko vaš partner napravi neki pogrešan korak ili neku nesmotrenost, grubo reagujete, eksplodirate. Ali čim se prvi bes stiša postajete razumni i ne želite da produbljujete razdor niti da se svetite. Ali to ne znači da se ponekad ne svetite. Pristalica ste politike “oko za oko”. Ako otkrijete neverstvo, spremni ste da uzvratite na isti način…

Žena – Bik

Vi stojite čvrsto na zemlji. volite sve ono što je postojano i opipljivo. Sanjarenje za vas predstavlja samo duševni odmor. U stvari, sve što je neostvarljivo ili plod vaše mašte povređuje vaše osećanje za praktičnost. Nikad se ne zadovoljavate varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepuštate se fantazijama.

U prijateljstvu ste verni, ali odanost tražite i od suprotne strane. Ako vas neko izneveri, nećete burno reagovati. Vaše reakcije su polagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke. Ako ste uvereni da se neko prema vama loše poneo, ili da je povredio vašu dobronamernost, to mu nikad nećete oprostiti. Izgubiće mnogo u vašim očima.

Niste pristalica promena i preokreta, ni svega onog što može poremetiti ustaljeni tok vašeg života ili dovesti u opasnost vaš komfor. Takva koncepcija o životu ima i jedan nedostatak. Poštujete principe, predrasude, koncizne ideje. Međutim u životu se principi teško ruše, predrasude postaju neprihvatljive, a koncizne ideje maglovite. Stoga se često oglušujete o savete drugih i upozorenja vaših najbližih. vi želite da radite po svom nahođenju, uvereni u potpuni uspeh. Međutim, uspeh često izostane.

Iako je vaš karakter prilično jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lenjost. Bežite od briga i problema, ne volite komplikacije. Kad se za nešto odlučite teško vas je od toga odvratiti. više volite da doživite i krah, nego da se vratite nazad ili promenite mišljenje.

 

nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2