Evo koji znak će SUTRA imati NAJVIŠE SREĆE u ljubavi

Evo koji znak će SUTRA imati NAJVIŠE SREĆE u ljubavi

6. prosinca 2019. 0 By Admin 1
STRIJELAC POSAO: Nikako Vam se ne preporučuje poslovna saradnja sa osobom rođenom u znaku Djevice, nećete imati koristi od toga. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni već duže vrijeme može se reći da ste se na neki način zatvorili u sebe. ZDRAVLJE: Posvetite se kondicionom treningu.
JARAC POSAO: Dan je solidan za obavljanje nekih redovnih zaduženja koja su u opisu Vašeg radnog mjesta, nema nekih većih promjena. LJUBAV: Uživate u komplimentima koje Vam deli šarmantni Rak. Moguće je da ćete se zbližiti još više. ZDRAVLJE: Problemi sa vrtoglavicom.
VODOLIJA POSAO: Nestrpljivi ste da postignete uspjeh o kom ste dugo maštali… Sada kada Vam malo nedostaje, ostanite dosledni sebi. LJUBAV: Nepovoljan dan za one koji su u braku. Slobodne Vodolije uživaju u tajnom dopisivanju sa nekim. ZDRAVLJE: Unosite više svježih namirnica.
RIBE POSAO: Nastavljate sa istom poslovnom taktikom koja Vam se i ranije pokazala kao veoma učinkovita. LJUBAV: Mogući su neki neporazumi u komunikaciji sa partnerom. Izgleda da iz najbolje namjere pravite neki problem… ZDRAVLJE: Problemi sa probavom, povećajte unos tečnosti.

Stranice: 1 2 3