Kako im se uvući pod kožu : Vagi LASKAJTE,Jarcu budite PRIJATELJ,a Lava pustite da DOMINIRA

Kako im se uvući pod kožu : Vagi LASKAJTE,Jarcu budite PRIJATELJ,a Lava pustite da DOMINIRA

6. prosinca 2019. 0 By Admin 1

BLIZANAC

Sa zabavnim i zavodljivim Blizancem nikada nije dosadno.Zbog toga ga ispunjava razmišljanje,intelekt i razgovor,te će pre izabrati izlazak u omiljeni kafić ili noćni klub nego večer u kinu ili kazalištu.Privućiće ih osoba koja im može parirati u svakom trenutku i koja će biti jednako kreativna i znatiželjna i pratiti ga kroz čitavu večnost.

RAK

Ovaj horoskopski znak je drag i voli da pomaže ljudima oko sebe.Zbog toga traži partnera koji će im malim znacima pažnje dokazati ljubav i tako se uvući pod kožu.Biraju ga pažljivo jer žude za stabilnom vezom u kojoj će vladati harmonija i šarm pomoću koje ih partner vrlo lako osvaja.

LAV

Lav je rođen da dominira.Zato je vrlo bitno da mu partner pruži tu mogućnost da sija u punom sjaju bez prepreka.Na taj način je evidentno osvajanje srca jednog Lava.

DEVICA

Device su jedne od najpouzdanijih znakova zodijaka.Samim tim,da bi ih osvojili,morate biti apsolutno savršeni,bez zamerke,te da ste sposobni oboriti ih s nogu.

VAGA

Nijedan gest nije premalen kada je u pitanju osvajanje strastvene Vage.Cvijeće,čokolada,ljubavne poruke,za njih nisu izlizane filmske fraze,već pravi oblik zavođenja.Zbog toga je vrlo bitno da ste romantik koji će jednu Vagu oboriti s nogu sa svojim šarmom i entuzijazmom.

ŠKORPIJA

Strastveni pripadnici ovog horoskopskog znaka tokom celog života žude za dubokim emocionalnim vezama.Njihov partner mora biti spreman na sve kako bi osvojio njihovo misterizno srce prepuno ljubavi.Nije nimalo lako osvojiti ih,ali privućiće ih osobe koje znaju sa rečima kako bi mogli voditi kvalitetne filozofske razgovore.

STRELAC

Ako ste avanturistički,filozofski i egzotični tip koji ima otvorene životne stavove,budite sigurni da ćete osvojiti jednog jednako takvog Strelca.Strelčevi cene slobodu i nezavisnost,a od svog partnera očekuju isto.Bilo kakva upotreba sile i pritiska će vas istog momenta udaljiti od Strelca koliko god je to moguće.Međutim,ako ste tajnoviti,ali ipak spremni pokazati osećanja,imate šansu da budete potencijalni partner Strelcu.

JARAC

Za Jarca je od ključne važnosti da u svom partneru vide prijatelja na koga se mogu osloniti u svakom trenutku.Samim tim,ako im date njihovu slobodu i budete im prijatelj pre svega,postoje velike šanse da vas zavole kao nikog do sada.

VODOLIJA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su otvorenog uma koji su u svakom trenutku spremni na nova iskustva i avanture,kako u životu,tako i u ljubavi.Od partnera traže da ima jasne stavove i velike ideje koje je spreman u svakom trenutku realizovati i ostvariti.

RIBE

Partner koji će ih ispuniti mora biti osoba od povjerenja, brižan i stabilna osoba čistih i časnih namjera.Ribe su izuzetno skromne,te im je od ključne važnosti da u odnosu sa partnerom postoji doza razumevanja pomoću koje će njihov odnos napredovati ogromnom brzinom.Privlače ih odlučne i direktne osobe koje su sposobne nadopuniti sve praznine koje su do sad postojale.

Stranice: 1 2