BIK – On STRPLJIVOSCU dobija SVE,  a OGROMNIM SRCEM topi svaku HLADNU DUSU.

BIK – On STRPLJIVOSCU dobija SVE, a OGROMNIM SRCEM topi svaku HLADNU DUSU.

11. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Bik trazi partnera/ku koji ce mu se posvetiti u potpunosti, kao sto je on spreman da se posveti voljenoj osobi i da bude vjeran do kraja zivota ukoliko u osobi pokraj sebe vide pravi izbor za zajednicku buducnost prepunu razumjevanja i postovanja.
Uziva u bliskosti i u stanju je svu svoju ljubav pruziti voljenoj osobi i da se ne kaje ni u jednom trenutku kada shvati da je ta osoba vrijedna svake sekunde paznje.
Ako trazite najboljeg prijatelja mozete ga naci upravo u ovom znaku. Bik je otvoren sa ljudima i odmah cete znati da vam je ponudio prijateljstvo. Pruzice vam ruku, ponuditi saradnju, pomoc, pozvati vas na susret. To su neki dokazi da on pruza prvi korak ka prijateljstvu sa vama. Kao i u ljubavi, mozda ce vam djelovati da je posesivan, ali on to nije, samo mu nije drago da provodite vrijeme sa nekim drugim, ako ste mogli sa njim.
Nista ga ne usrecuje vise od saznanja da ce se svakoga dana vratiti u udobnost i sigurnost doma i biti s voljenom osobom koja mu vise nego najvece bogatstvo koje mogu posjedovati u zivotu.
Jednostavnost i uzivanje u sitnicama za Bika su neprocjenjivo blago, a iz Bikovog pogleda na zivot i svijet oko sebe svi mozemo nesto nauciti.
Izuzetni su domacini. Uzivaju u svom domu i rado vas pozivaju da vam ga pokazu u punom svjetlu. A njihov dom ce biti olicenje ukusa i luksuza, cak i onaj najsiromasniji Bik ce imati stvari u svom domu od kojih ce vam zastati dah i ostacete bez komentara.
Bik i novac skoro uvijek idu zajedno. Nije svaki Bik milioner, ali nije ni sirotan. Svoje kraljevstvo grade polako i sigurno, ulazuci puno energije i znanja u sve to. Impresioniraju ih velicine jer upravo toj kategoriji i sami streme

Stranice: 1 2