Izaberi SLIKU i otkrij kakvu ti PORUKU zvijezde SALJU za BUDUCNOST!

Izaberi SLIKU i otkrij kakvu ti PORUKU zvijezde SALJU za BUDUCNOST!

11. prosinca 2019. 0 By Admin 1

SLIKA BROJ DVA
Vrijeme je da se povezete sa svijetom oko sebe i da izadjete iz tog oklopa „sigurnosti“ koji ste stvorili oko sebe i pomocu kojeg ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi dovoljno ni da vas upozna u pravom svijetlu.
Sigurni smo u to da ste planirali ostati potpuno sami do kraja zivota ali mnogo toga se mijenja vremenom i zbog toga je pravo vrijeme da vam novi cilj bude taj da pronadjete osobu sa kojom bi docekali duboku starost bez straha.
Otvorite se. Dozvolite ljudima da vam pridju i dobiju bilo kakvu priliku da vas bolje upoznaju jer cete jedino tako moci pronaci prave ljude koji ce biti tu citav zivot bez obzira na sve.
Isto tako, zvijezde vam porucuju da put ka povezivanju sa svijetom mozete zapoceti u krugu najblizih ljudi, odnosno porodice gdje cete voditi duboke razgovore o svemu i samim tim pokusati pronaci najbolje mogucnosti za dalje korake ka cilju.

SLIKA BROJ TRI
Period koji je pred vama je jednostavno idealan za postavljanje nekih novih ciljeva za buducnost i samim tim izazivanje samih sebe na to koliko ustvari mozete postici.
Uostalom, postavljanje nekih ciljeva je kljuc najveceg zadovoljstva jer na taj nacin, ukoliko uspijete ostvarite ono sto ste najvise zeljeli, imate osjecaj da mozete ostvariti sve na ovom svijetu.
Sav trud koji ste do sad ulozili u svoje ciljeve su se isplatili zbog toga imate dobar povod da povecate ljestvicu svojih ciljeva i da pokusate dobiti najvece moguce zadovoljstvo.
Jednostavno se opustite i znajte da ste na pravom putu sve dok ono sto radite, radite iz srca i ako vas to cini sretnima i samim tim zaboravite na sve lose misli i prepreke i krecite se dalje ka tome kao da ste to vec dobili, sa potpunom opustenoscu.
Nista na ovom svijetu nije vrijedno imati i posjedovati ako u dobijanje toga nije ulozeno dovoljno truda, vremena i zelje, kao i bezbroj poteskoca i bola i to bi trebalo da vam bude dovoljan znak da ukoliko zelite bilo sta da ostvarite i dobijete, morate nesto i da ulozite u zamjenu za to

Stranice: 1 2