DNEVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

LAV

Moguće je da ćete danas primiti loše vesti vezane za vaše finansije. Ovo je verovatno dan kada treba da budete slobodni i posvetite se tom problemu. Priđite mu iz drugog ugla, jer ćete jedino tako uspeti da ga rešite. Ostale životne stvari biće sasvim uredu danas.

 

 

DEVICA

Pred vama je relativno miran dan koji će potpuno zadovoljiti vaše potrebe. Takođe, moguće je da ćete primiti poklon od porodice ili prijatelja kao znak njihove privrženosti ili ljubavi. Biće to neka vrsta potvrde i garancije koja vam je potrebna. U odnosima sa drugima imaćete dosta suptilan uticaj.

 

 

VAGA

Svi znaju da vas je nemoguće zaustaviti jednom kada se ustremite na nešto. Sve dok su danas ljudi na vašoj strani, bićete sjajni šta god da budete radili. Ali, nemojte se radovati previše, jer je ovo vreme kada treba da se prihvatite zadataka koje niko drugi neće.

 

 

ŠKORPIJA

Razmislite da odete na odmor ili da napravite zabavu sa prijateljima. Danas ćete uvideti da je uvek sve na vama, kada je organizacija u pitanju. To vas neće puno brinuti jer ste dobri u tome. Probajte da nadmašite sebe i isplanirate nešto posebno za svoje prijatelje, što nikad neće zaboraviti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3