Odabari ČAROBNI ŠTAPIĆ i saznaj kako da privučeš PRAVU LJUBAV u svoj život

Odabari ČAROBNI ŠTAPIĆ i saznaj kako da privučeš PRAVU LJUBAV u svoj život

13. prosinca 2019. 0 By Admin 1

ČAROBNI ŠTAPIĆ 2

Odabirom ovog stapica odabrali ste poseban nacin privlacenja srodne duse u vas zivot. Vi ste definitivno jedna divna dusa koja ne zeli nikoga da povrjedi. Mnogo puta ste bili zaljubljeni ali i patili zbog pogresne ljubavi. Uglavnom su oni prebacivali krivicu na vas a vi niste nista uradili povodom toga jer imate veliku i dobru dusu koja se moli za tudji oprostaj. Voljeli bi ste d iamte carobni stapic kojim bi ste promijenili sve ljude na bolje i u svijetu samo donijeli dobrotu a izbrisali svo zlo u svijetu. Vasa dusa je cista i nevina i zbog toga zasluzujete svu srecu ovog svijeta.

Vasu sroddnu dusu ce te naci na ovaj nacin, tako sto cete imati malo vise samopouzdanja i postovanja prema sebi. Na taj nacin ce te privuci u svoj zivot osobu koja vidi koliko vi volite sebe i samim tim ce znati i da on zavoli vas. Kada se zavolite i prihvtite sve svoje mane i vrline onda ce to i neko drugi znati. Polonite sebi paznju koju zasluzujete i ucinite sebe sretnima.

 

 

ČAROBNI ŠTAPIĆ 3

Ovo je stapic sanjara i kreativaca koji vole da mastaju i sanjaju. Vi ste osoba sa divnim osobinama koje privlace ljude uz vas. Vama nije potreba nikakva magija niti savjeti da bi privukli ljubav u vas zivot. Vi to umijete i sami da uradite.Prelijepi ste, njezni, divni i zgodni i zbog toga se suprotni pol lijepi za vas. Vi samo trenutno prolazite kroz cudnu faz vaseg zivota u kojoj pokusavate da shvatite sta zelite dalje u zivotu. To je ejdina stvar zbog koje ne primjecujete sve te osobe koje se zaljublju u vas i pokusavaju da dobiju gram vase paznje. Trenutno i nije vrijeme za ljubav. Posvetite se malo sebi i budite sami sa sobom. Ljubav uvijek mozete da nadjete zbog svoje ljepote. Ne treba da brinete o tome. Sta u datum trenutku pozelite u zvotu to i privucete u svoj zivot.

Stranice: 1 2