ŽENA JARAC: NE POKUŠAVAJ joj STATI NA PUT…jer ona će UNIŠTITI SVE što joj STANE NA PUT!

ŽENA JARAC: NE POKUŠAVAJ joj STATI NA PUT…jer ona će UNIŠTITI SVE što joj STANE NA PUT!

18. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Jarac nikada neće govoriti iza vaših leđa, barem ne o nečemu o čemu ranije nije govorio pred vama. Njih je izuzetno teško isprovocirati i ne veruju previše ljudima oko sebe.

Oni su vrlo posvećeni obavezama. Čak i prije spavanja, razmišljaju o sutrašnjim aktivnostima. Oni mogu preživeti gotovo sve čak i kada su suočeni sa nekim teškim preprekama na putu do cilja, uvek su pobednici na kraju.Za Jarčeve ne postoji siva nijansa – za njih je sve crno ili bijelo!

Nikada nisu zadovoljni svojim rezultatima i uvijek žele biti bolji što ih nekada zna zaluditi te i zaborave na ono što zaista žele od opterećenja za savršenstvom za koje zna da nije moguće dostići, ali se ipak bori za to svim svojim silama.

Jarac često osjeća krivicu i ne zna kako oprostiti sebi zbog svojih grešaka.Ne želi pokazati svoje emocije drugim ljudima zato što ih to čini slabima. Zato, više vole da ovu stranu skrivaju unutar sebe.Bez obzira koliko vrijeđete Jarca, on će znati kako da ostane miran i natjerati vas da se pokajete zbog svake ponižavajuće riječi koju ste izgovorili.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Stranice: 1 2