ČAROBNI JANUAR 2020: Jarac na TANKOM LEDU, Vaga u VELIKOJ DILEMI, a jedan znak će upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA

ČAROBNI JANUAR 2020: Jarac na TANKOM LEDU, Vaga u VELIKOJ DILEMI, a jedan znak će upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA

21. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Latinsko ime mjeseca dolazi od rimskog boga Janusa (januar), boga ulaza, sunca i svjetlosti, pri čemu se naziv odnosi na ponovno rađanje sunca, odnosno dana, koje nastupa nakon zimskog solsticija. Kad je, pak, riječ o imenu prvog mjeseca u hrvatskom jeziku (siječanj), dobio ga je po sječi drva koja se u tom mjesecu obavlja. Kao pravi zimski mjesec, siječanj je najhladniji i najsnježniji period.

Evo što vam zvijezde predviđaju za siječanj 2020. godine!

Ovan

Posao: Na poslovnom planu stvari će biti sjajne. Dobar kraj prethodne godine će se nastaviti i vaš posao će cvjetati. U takvim uslovima je lako zadržati dobro raspoloženje. Dobro je poznato da je veljača najgori mjesec za većinu biznisa, pa imajući to u vidu, nemojte puno uzlijetati tokom siječnja, pripremite se da veljača prođe što je lakše i bolje moguće. Bilo bi dobro da razmislite o tome da prošite svoj posao i da steknete još suradnika.

 

Ljubav: Što se tiče ljubavi situacija bi trebala biti stabilna za većinu Ovnova. Novogodišnja noć neće donijeti previše drastičnih promjena za većinu vas. Potrudite se da iskoristite praznike na najbolji mogući način i da ih provedete s osobama koje volite i koje vole vas. Praznici brzo prođu i brzo se vraćamo u kolotečinu i zbrku, tako da zastanite malo i posvetite se voljenim osobama i svom dragom partneru. Te osobe su uvijek tu za vas kada vam je to najpotrebnije pa imajte to u vidu uvijek.

Zdravlje: Trudite se da malo više šetate i da više vremena provodite vani čak i kad su hladni dani. Vaš organizam će vam jako biti zahvalan zbog toga i unaprijedit ćete cjelokupno zdravlje i ojačati svoj imuni sistem. Ukoliko već niste, obavezno uvrstite neki čaj u svakodnevnu rutinu za bolje zdravlje.

 

Bik

Posao: Zašto se brinete i uzrujavate oko posla u tolikoj mjeri kada su stvari ipak sasvim u redu? Pokušajte manje brinuti, a da više vremena provodite razmišljajući kako svoje poslovanje da unaprijediti i povećati svoju zaradu i produktivnost. To će vam puno više biti od koristi, a i osjećat ćete se bolje, motiviranije i sretnije. Što manje vremena provedete brinući o svom poslu, sve su vam veće šanse da budete sretni i zadovoljni s onim što trenutno imate.

Ljubav: Na ljubavnom planu su moguće manje turbulencije, pa tako slobodni Bikovi prvih dana siječnja mogu upoznati zanimljivu osobu s kojom mogu započeti ozbiljnu vezu. Zauzeti Bikovi ne bi trebali imati puno poteškoća da stvari očuvaju onakvim kakve jesu. Jedino je bitno da ne zaboravite pokazati ljubav prema svom partneru jer svakome od nas treba malo pažnje, nježnosti i ljubavi.

Zdravlje: Iskoristite ove praznične zimske dane da udahnete svježeg zraka, dobro se odmorite, napunite energijom i posložite stvari na svoje mjesto. Zdravlje tijela dolazi iz zdravlja uma i zdrave hrane koju unosimo. Zato je početak Nove godine i prvi mjesec u 2020. idealan trenutak da počnete sa zdravijim navikama.

 

Blizanci

Posao: Na poslovnom planu se sve polako vraća u normalu, nakon burnog prosinca i Novogodišnje noći. Sada do kraja siječnja nastupa period malo slabije aktivnosti, sporijeg tempa i većeg odmora. Zato ovaj period iskoristite da ne razmišljate previše o poslu. Trudite se da odmorite mozak što je više moguće i da ukoliko ste u mogućnosti negdje otputujete i posao ostavite po strani.

Ljubav: Ovaj siječanj bi vam mogao donijeti pojačanu energiju i ljubav. Ne odbijajte te nove energije koje dolaze već ih prihvatite maksimalno i volite sve ljude oko sebe, a najviše svog partnera i svoju obitelj. Iako možda nitko od njih nije savršen, svi su dobri baš takvi kakvi jesu i s razlogom su tu pored vas. Zato ih sve prihvatite s razumijevanjem i pokažite im ljubav. Zapanjit ćete se koliko vam oni tu istu ljubav mogu uzvratiti. Ipak, netko mora početi prvi.

Zdravlje: Kako vas preplavljuju nove pozitivne energije i visoke vibracije, tako će se većina vas osjećati i bolje što se zdravlja tiče. Niotkuda će se stvoriti svijest o tome da ne morate toliko jesti da biste ostali zdravi. Naprotiv, možete jesti jako malo hrane i postići savršeno zdravlje. Recite ne prazničnom prežderavanju i potrudite se da se hranite zdravo i da samo zdrave i čiste misli stavljate u svoj um.

 

Rak

Posao: Iako još uvijek traje faza kada nižete uspjehe na poslovnom planu, ne dozvolite da vam mali padovi poljuljaju samopouzdanje i pozitivnost. Sve stvari se poslože na kraju baš onako kako treba. Pred vama je sasvim korektan mjesec tako da što se posla tiče nemate previše razloga za brigu. Sve se odvija standardnim tokom kada je siječanj u pitanju tako da budite bez brige i iskoristite ovaj mjesec za malo više odmora i opuštanja.

Ljubav: Sredinom siječnja je velika šansa za sve slobodne Rakove da upoznaju ljubav svog života. Kada se smiri praznična euforija, tada je pravo vrijeme za novu ljubav. Većina Rakova koji su u ozbiljnoj vezi ili braku konačno će tokom ovog mjeseca naći pravo ljubavno ispunjenje, mir i stabilnost u svom odnosu. Pored toga, trudite se da provedete dovoljno vremena i s ostalim članovima svoje obitelji i da učinite da i njima praznici prođu u miru i ljubavi.

Zdravlje: Krajem siječnja se posebno pričuvajte što se zdravlja tiče, jer su moguće bezazlenije prehlade. Ne dozvolite da svoj organizam zatrujete junk foodom tokom praznika već jedite umjereno i hranite se zdravije. Idealno je da početak nove godine bude početak i mnogo zdravijih navika. Pored zdravijih navika što se prehrane tiče, bilo bi dobro da vodite računa i što unosite u svom um. Ugasite TV i slična čuda koja vam samo pune glavu crnim vijestima, tugom i nervozom. Odaberite neke lijepe i poučne knjige koje će vam podići nivo svijesti i izdići iznad sivila u kojem se svijet trenutno nalazi.

Lav

Posao: Karijera vam je napredovala posljednjih mjeseci, ali poslije praznika očekujte da ćete raditi malo jačim tempom nego inače. Tokom prazničnih neradnih dana će se nagomilati dosta stvari koje ćete poslije morati odraditi od druge polovice siječnja. Ipak, to vas ne treba brinuti jer ćete vi svakako sve to postići i odraditi na vrijeme kao što to uvijek i biva. Tako da – bez brige i samo opušteno.

Ljubav: Ovaj siječanj će biti dosta aktivniji i življi nego prosinac. Dok ste se u prosincu pripremali za Novu godinu i praznike, pa niste imali vremena za ljubav, siječanj je sada pravi trenutak za to. Svi slobodno lavovi imaju odličnu priliku da već u prvim danima siječnja upoznaju novu osobu s kojom mogu započeti jako lijepu vezu koja može kasnije kulminirati i brakom.

Zdravlje: Zdravstveno stanje bi se trebalo u velikoj mjeri popraviti tokom ovog mjeseca pa bi neki problemi koje vučete iz 2018. mogli polako nestati. Da bi se to desilo, jako je bitno da ostajete pozitivnog duha i da ne dozvolite crnilu sadašnjice da vas obuzme i da postanete ogorčeni na sve i na svakog. Svatko ima svoj put i svi ti koje smatrate da su loši, takvi su zato što imaju nisku svijest. To je sve jedan put koji oni moraju proći. Zato se potrudite da imate razumijevanja za sve i da ne dozvolite da to utječe loše na vašu psihu i zdravlje.

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3