VODOLIJA: Ona NE MARI za tračeve, već jednostavno ŽIVI SVOJ ŽIVOT!

VODOLIJA: Ona NE MARI za tračeve, već jednostavno ŽIVI SVOJ ŽIVOT!

23. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Jedinstvena sposobnost žene rođene u znaku Vodolije jeste da bude duhovita bez mnogo uloženog napora. Ona je toliko zabavna i sa njom imate osjećaj kao da vrijeme “leti”. Ovo je čini omiljenom u društvu, ali i uopšteno u svakom okruženju.

Žene rođene u ovom znaku vole živjeti život na “ivici”. Veoma su hrabre i avanturističkog su duha. Otvorene su za sve vrste eksperimenata te se ne plaše da rizikuju. Zapravo, one vole da se izdvajaju iz mase i to ih čini jedinstvenima.

Ženske pripadnice rođene u znaku Vodolije vole slobodu. Njihova sloboda zapravo je nešto čega se ne bi odrekle ni zbog čega na svijetu. Žena rođena u ovom znaku ne posjeduje samo snagu već i hrabrost da se brine sama o sebi i to joj savršeno odgovara. Njoj nije potreban neko ko će joj stalno “čuvati leđa”. Ona veoma dobro zna kako da se sama čuva.

Ona nije nego ko se zanosi riječima i besciljnim snovima. Ona je, jednostavo, previše pametna za tako nešto. Žena rođena u ovom znaku je realista te vrlo dobro zna šta je moguće, a šta ne. Ona jednostavno ne želi da troši svoje vrijeme na snove za koje zna da se neće ostvariti. Umjesto toga, ona svoje vrijeme ulaže u ostvarivanje realnih ciljeva.

Ako vam žena rođena u ovom znaku nešto obeća, budite sigurni da će ona to obećanje i održati. To je zbog toga što je ona toliko vjerna i odana.

Bez obzira šta drugi kažu, ona će uvijek biti odana onima do kojih joj je stalo, bez razmišljanja o mogućim posljedicama. Ovo je, između ostalog, čini veoma dobrom prijateljicom i životnom partnerkom.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2