DNEVNI HOROSKOP za 29. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 29. DECEMBAR

28. prosinca 2019. 0 By Admin 1

BLIZANAC

Imate povoljan dan ispred sebe. Moguće je da ćete se na neki način baviti podučavanjem drugih ljudi ili poslovnim obukama. Moguće je da ste spremni za neke manje rizike na polju ljubavi.  Iskoristite svaki trenutak za što bolje rezultate i posvetite se maksimalno emocijama vaše voljene osobe. Vašoj koži je potrebna njega.

RAK

Odlučno nastupate u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i lako dolazite do sklapanja pozitivnih dogovora. Nema naznaka za velike promjene na ljubavnom polju kod vas. Ovaj dan će biti prilično miran i bez većih dešavanja, Prolazna glavobolja bi mogla da vas muči.

LAV

Možete da očekujete pozitivna dešavanja kada je u pitanju vaše polje posla. Polako se zbližavate sa osobom koja vam se udvara i počinjete da uviđate njene kvalitete. Uskoro ćete ući u vezu i uživaćete u njoj koliko god je to moguće jer je upravo to ono što vam je neophodno. Mogući su problemi sa stomakom.

DJEVICA

Vrijeme je da se postavite odgovorno prema poslovnim obavezama i da date sve od sebe kako bi stvari riješili. Impulsivno reagujete u svađi sa voljenom osobom i lako možete da dođete do kraćeg prekida.

VAGA

Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze neke informacije koje nisu sasvim tačne. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan na ljubavnom planu.  Posvetite se voljenoj osobi tako što će joj pružiti svu ljubav i nježnost, koliko god je to moguće i na taj način će vam ovaj dan biti zaista povoljan. Poznanstvo vodi do romanse. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA

Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora ili za bilo kakve važne odluke na polju posla. Prija vam flert ali niste spremni za ulazak u novu vezu. I dalje kod vas postoji veoma veliki strah od razočarenja. Jako je važno da se opustite i zaboravite na nedoumice i rizike koje imate.

STRIJELAC

Očekuje vas povoljan dan za posao. Možete da očekujete da će sve ići veoma dobrim tokom za vas. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, možete da očekujete da ćete sa njom ostvariti bolji odnos. U suštini, ovaj dan je jako povoljan i dobar što se tiče svakog segmenta vašeg života i zbog toga je važno da svaku tu priliku iskoristite maksimalno.

JARAC

Tokom današnjeg dana vas prati sreća gdje god da se pojavite. Moguće je da ćete imati i neki dobitak. Na polju ljubavi vas pozitivne promjene kao i želja da vaš odnos sa voljenom osobom napreduje.

VODOLIJA

Možete da očekujete povoljan dan na poslovnom planu. Sve ono što vas brine ćete riješiti lakše nego što mislite. Slobodne Vodolije mogu da imaju priliku za novi flert i zaljubljivanje.

RIBE

Potrebno je da budete dovoljno otvoreni u kontaktu sa vašim nadređenima kako bi riješili sve probleme. Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo u kojem ćete uživati.  Neka vam ovaj dan bude poseban i divan.

Stranice: 1 2