Ljubavni horoskop za 2020. – Ovim znakovima se smiješi nezaboravna ljubavna priča!

Ljubavni horoskop za 2020. – Ovim znakovima se smiješi nezaboravna ljubavna priča!

2. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Blizanci
2020. godina će bit pravi test za neozbiljne Blizance. Na proljeće će im biti postavljen ultimatum od strane voljene osobe. Vrijeme je da se odlučite želite li napraviti sljedeći korak i započeti stvaranje obitelji ili želite nastaviti dalje sami. Vrijeme je da izaberete ono što vas usrećuje.

Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im se na prvi pogled neće svidjeti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi se moglo pretvoriti u veliku ljubav.

Rak
Bit će ovo uspješna godina za predstavnike ovog znaka. Ovaj period će vas natjerati da naporno radite i bavite se vlastitim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, kada se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negdje, u vašoj blizini.

Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara.

Lav
Pravi “kralj” ljubavnih veza u idućoj godini bit će Lav. Ova godina će biti obilježena zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju. Brzo ćete se zaljubljivati, ali i odljubljivati, sve do druge polovine godine kada ćete sresti osobu koja će vas očarati i s kojom ćete poželjeti osnovati obitelj.

Zauzete Lavove očekuje proširenje obitelji.

astavak na sljedecoj strani..

Stranice: 1 2 3