Odlazite na vrijeme, ne zadržavajte nikoga: Sve dolazi kad treba!

Odlazite na vrijeme, ne zadržavajte nikoga: Sve dolazi kad treba!

31. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Odlazite na vrijeme. Svojoj kući, čak i ako vas nitko ne čeka, poslije zabave, od gostiju, iz propalih veza i od loših navika. Odlazite od depresije i mračnih misli, od bolnih uspomena, od negativnih ljudi, ili od osobe pored vas.

Odlazite na vrijeme. Ne ostavljajte na tijelu vašeg života duboke ožiljke, ne inficirajte svoju dušu proždrljivim virusom krivnje – osjećajem, koji s nevjerojatnim entuzijazmom odbacuje vas od vašeg života i vas samih. Odlazite na vrijeme, ne grebite crtež na krhkom platnu vaš sudbine. I nemojte prelaziti po tuđoj koži.

Cijenite svoj žvot više, nego što ga cijene drugi. Odlazite na vrijeme, ako netko svoj život stavi iznad vašeg, shvatite da ste vi, prije svega, odgovorni za svoj život, i tek onda za nečiji. Nitko nije došao na ovaj svijet kao žrtva. Život od čovjeka ne traži da žrtvuje velike darove- sam život i sposobnost da voli.

Nije teško izgubiti sebe, nije teško pretvoriti se u nešto drugo, živjeti nečiji život, živjeti u nekom drugom svijetu, drugačijoj realnosti. Nije čak teško to zahtijevati i željeti.

nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2