Bliži se KRAJ SEDMICE -EVO ZA KOJE ZNAKOVE će OVAJ DAN biti VAŽAN!

Bliži se KRAJ SEDMICE -EVO ZA KOJE ZNAKOVE će OVAJ DAN biti VAŽAN!

11. veljače 2020. 0 By Maja

Ovan

Danas nemojte da se izlažete bilo kakvim opasnostima .Danas nastojite da ne donosite nagle odluke.Vama zvijezde jednostavno nisu naklonjene. Pokušajte se usredoćiti na ono što vam je zaista bitno. Neke osobe vam danas ne misle dobro, tako da je jako bitno da danas sačuvate svoj mir i strpljenje.

 

BIK

Važite za veoma vrijednu osobu. Ipak, danas je dan stvoren za otvoreni razgovor .U zadnje vrijeme niste trošili mnogo svoga vremena sa osobama koje volite.Danas im pokažite koliko vam je zaista stalo.Igrate na veliki riziko da vam neke voljene osobe okrenu leđa. Dobivate više nego što pružate.i vi to dobro znate.

 

BLIZANCI

Danas nećete moći za zaobiđete jedan vrlo nezgodan razgovor. Očekuje vas susret sa osobom koju niste željeli da vidite. Ipak, susret će se desiti i vi nećete moći  više da poričete istinu. Osoba iz prošlosti će unijeti nemir u vaš ljubavni i emotivni život.  Budite iskreni prema svom partneru što se te osobe tiče, kako bi izbjegli veću štetu.

 

RAK

Danas  ne očekujte mnogo od vašeg partnera. Iako vaš partner ima razumijevanja za vas, povjerenje u vas polako gubi. Vi ste svjesni da je to sve vaša zasluga.Niste bili iskreni prema voljenoj osobi. Danas je dan stvoren za jedan iskren razgovor . Budite iskreni.Samo tako će te uspjeti da sačuvate vašu vezu.

 

LAV

Ma koliko vi da niste svjesni toga, vi činite veliku nepravdu prema vašem partneru. Vaše sumnje koje imate prema voljenoj osobi nemaju nikakvo opravdanje. Sve što ste zamislili u svojoj glavi naprosto nije tačno.Vaš partner vas mnogo voli, ali vi ne želite da pružite šansu za razgovor. Nesvjesno tjerate voljenu osobu od sebe .

 

DJEVICA

Prestanite da mislite na druge.Počnite da živite svoj život, onako kako vi to želite. Mnogi upravljaju vašim životom.Preuzmite život u svoje ruke.Zvijezde su vam danas naklonjene. Vrijeme je da počnete živjeti po svom pravilu,a ne po tuđim.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2