HOROSKOP za SLIJEDEĆU SEDMICU: Za Ovna USPONI i PADOVI,Biku PONOS pravi PROBLEM!

HOROSKOP za SLIJEDEĆU SEDMICU: Za Ovna USPONI i PADOVI,Biku PONOS pravi PROBLEM!

10. veljače 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je sedmica puna uspona  i padova .Pokušavate da zaboravite jednu osobu .Ona već dugo nije dio vašeg života .Vaš partner nije zadovoljan vašim postupcima .Mnogo je povrijeđen .Prestanite da živite u prošlosti .Pružite vašem partneru šansu koju zaslužuje .

 

BIK

Vaš ponos bi vam mogao donijeti velike nedoumice. Emotivno ste veoma napeti . Stojite pred važnom odlukom . Zaboravite malo na svoj ponos . Šanse su velike da će vam jedna osoba promijeniti život na bolje .Do vas je hoćete li dopustiti da se to zaista i desi .

 

BLIZANCI 

U narednoj sedmici budite spremni na promijene u poslu .Vaše ambicije su velike ,ali to ne odgovara svakome .Jedna osoba  nastoji da vam se upetlja u vaše poslovne planove .Budite oprezni . Nemojte to dozvoliti .Inače vaša karijera bi mogla da krene  potpuno drugom pravcu .

 

RAK

Za vas naredna sedmica donosi samo lijepe vijesti . Sreća će vs pratiti na svim poljima .Na ljubavnom plan biće te neodoljivi za suprotni spol .Sve će vam polaziti za rukom .Vaše poslovne ideje će biti prihvaćene od strane vaših radnih kolega . To će vam mnogo značiti .

 

LAV

Mnogo ste se predali vašoj karijeri .Vremena imate malo . to ne znači da treba da zapustite voljene osobe .Zvijezde su vam mnogo naklonjene . Ipak ,zaboravljate ko je bio uz vas u vašim početcima .To bi moglo da vam se odbije od glavu .Naredna sedmica je savršena za ispravite neke stvari prema dragim osobama .

 

DJEVICA

U zadnje vrijeme niste imali mnogo sreće .Vaš trud je često bio uzalud .To će da se promijeni u narednoj sedmici.Sreća ponovo kuca na vaša vrata .Sve će ići po vašem planu . Biće te zadovoljni sa sobom .To će se pozitivno odraziti na ljude koji vas vole .

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2