HOROSKOP za SLIJEDEĆU SEDMICU: Za Ovna USPONI i PADOVI,Biku PONOS pravi PROBLEM!

HOROSKOP za SLIJEDEĆU SEDMICU: Za Ovna USPONI i PADOVI,Biku PONOS pravi PROBLEM!

10. veljače 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste veoma vedra osoba .Vi uvijek mislite pozitivno . Vašu pozitivnu energiju prenosite na druge .Mnogi će vam biti zahvalni na tome .To će vam mnogo laskati .Očekuje vas jedno prijatno iznenađenje .

Za vas će sve ići po planu .

 

ŠKORPIJA

Jedna osoba vas je mnogo povrijedila . Mnogo ste joj opraštali .Ta osoba ponovo dolazi u vaš život .Skupite snage i ovaj put mislite na sebe .Sedmica je stvorena za vas .Ipak ,do vas je hoćete li dozvoliti da takva i ostane .Ne dozvolite sebi da vas ponovo povrijedi .

 

STRIJELAC

Zvijezde vam neće biti mnogo naklonjene .Vaši poslovni planovi se ne odvijaju kao vi želite .To će vas mnogo nervirati. Pokušajte da mislite pozitivno .Ljudi koji vas vole mnogo se brinu za vas .Pružite sebi malo mira .Provedite dane sa dragim osobama .

To će  da vam da snagu da nastavite dalje .

 

JARAC

U narednoj sedmici ćete dobiti jedinstvenu priliku .Priliku da se iskupite kod osobe , koju ste mnogo povrijedili .Vi vaših riječi niste svjesni .Ipak ,mnogo ste pogriješili .Toj osobi je stalo do vas .Nemojte da dozvolite da vas napusti zauvijek. Budite iskreni .Otvorite joj svoje srce .

 

VODOLIJA

Ne podnosite laži .Ipak ,jedna osoba vas već duže vrijeme laže .Naredna sedmica je kao stvorena za jedan otvoren razgovor .Vi ste uvijek iskreni , i to očekujete od drugih .Recite joj iskreno šta mislite ,Budite  vjerni sebi .

Nemojte da joj popustite lako .

 

RIBA

Bet obzira što vam trenutno ne ide u životu.. Vi se ne predajete .Borite se za sebe .Tako i u narednoj sedmici .Čeka vas mnogo izazova .Ipak , kao i uvijek vi će te to savladati .

Stranice: 1 2