IZABERI PRSTEN i otkrij svoju MAGICNU MOC – jedna je za DIVLJENJE!

IZABERI PRSTEN i otkrij svoju MAGICNU MOC – jedna je za DIVLJENJE!

12. veljače 2023. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO PRSTEN BROJ JEDAN…

Tvoja magicna moc je u tome sto umes da saslusas, sto  umes da razumes, sto si osoba koja ume da voli kao niko na ovom svetu. Ti si neko ko je iskren, i osoba kojoj je vrlo lako verovati, jer nema nimalo sumnje da imas dusu kao sto je nema niko na ovom svetu.

Nemoj da razmisljas o tome sta ko kaze,  vec pocni da mislis o tome sta je ono sto ti  zelis. Dakle, pocni vise da mislis na svoje zelje i na svoje  potrebe jer je zivot samo jedan. Jako je lepo to sto ti zelis  da ucinis svima, ali ono sto moras da imas na umu je da   retko ko cini   tebi.

I zato, shvati vec jednom: Nije vazno sta ko kaze, vec sta je ono sto   tvoje srce  zeli.

Jako je lepo sto  zelis svima da pomognes,ali nauci da   je  najbolje da pomognes samo onima koji su se tebi nasli. Shodno tome, ko je prema tebi dobar, budi ti jos bolji.

Ko nije – okreni mu ledja, i pravi se da ga nikad nisi   ni sreo. Ne trosi svoje vreme na ljude koji te nisu vredni!

 

AKO SI  IZABRAO PRSTEN BROJ DVA…

Tvoja magicna moc je tvoje srce. To sto ti  umes da volis kao sto ume retko ko na ovom svetu.

Nemoj da  mislis da   je   pametno da volis  svakog,  jer imas dusu kao sto je nema niko, jer   nikad nije za preporuku da volis one  koji tebi nikad nisu dali nista lepo.

Shodno tome, ti moras da naucis da cuvas svoju ljubav i svoje srce  za one koji su te vredni  umesto sto ces   ga trositi na ljude koji tebe nisu vredni

Daj sebi dovoljno vremena da   nekoga upoznas dobro, i da tek onda kada se uveris da je ta osoba dobra i  iskrena pocnes da se vezujes za nju.   Zivot je jako surov i jako je mnogo onih koji su u stanju da glume da im je do nekoga stalo samo  zato sto imaju neku korist od nekoga.

Zato, slusaj svoj razum.

Dakle, pre  nego poklonis svoju ljubav nekome uveri se u to da je neko dobar covek.

Zato sto je zivot samo jedan… I  ne trosi dragoceno vreme na ljude koji su pogresni.

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2