IZABERI SLIKU i saznaj:SOLJICA za kafu OTKRIVA vasu MRACNU TAJNU koju  KRIJETE od PARTNERA!

IZABERI SLIKU i saznaj:SOLJICA za kafu OTKRIVA vasu MRACNU TAJNU koju KRIJETE od PARTNERA!

24. veljače 2020. 0 By Lala

 

AKO STE ODABRALI SLIKU BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali soljicu broj dva, malo ste se premisljali. Izbor je pao na vase karakterne opsobine.Znate vi sta hocete od zivota ali se uvijek lomite, izmedju dvije ponude.

Niste dovoljno odlucni, jer vas neodlucnost vuce na drugu stranu. Ipak ste hrabri. Mozda je pitanje vase snage do kada cete biti hrabri?

Sa sobom nosite dugo skrivenu tajnu. Upustili ste se u dublju vezu koja ide tome da preraste u brak. u sebi cuvate tajnu, da ste ga prevarili sa jednim poznanikom.

Sada se bojite da vas ko ne otkrije. Bojite se da mu kazete sami.

Soljica vam otkriva  da ste na raskrscu, i da ne znate kuda dalje. Otkriva i vas strah od partnera, njegovu ljutnju, i vasu gresku.

Savladajte strah, jer vam samo odmaze. Situacija je komplikovana sama od sebe, pa ni partner, ne zna kako da postupi. Voli vas ali se ne moze pomiriti sa prevarom. Nije tu rijec samo o prevari. Za njega je to izdaja, a za vas ce biti lekcija.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale soljicu broj tri, su vrlo sposobne i mudre. Cas su vrlo otvorene a cas tajanstvene.

Kod njih je tesko procitati i izraz lica i karakter. Posebno je tesko procitati raspolozenje. Sa ovim osobama se nikada ne zna na cemu ste. Jednostavno, vrlo su pritvorne.

One se priklanjaju kome teba kad im nesto treba. Udaljuju se bas onako kako su se priblizile.Neosjetno i brzinski, a opet tako neupadljivo.

To im govori i da su dvolicne licnost, pa nekada i licemjeri. U ranoj mladosti napravili jednu veliku mladalacku gresku. Kasnije ce vas kostati potomaka.

Vasa greska je vasa mracna tajna .Mada se gorko kajete, kajanje vam ne daje snagu, da progovorite. Ne cuvate je samo od partnera, vec od svih drugih.

Soljica vam otkriva da vas tajna jede i grize iz dana u dan. I kaze da ce tajna biti javna. Neko iz vase mladosti ce progovoriti. Bolje recite partneru vi, dok ne cuje od drugih.

Isplacite se, i opravdajte vase cutanje i strepnju. Ako vas voli, nece mu smetati. Vi ste osteceni.

Stranice: 1 2