ZENA SLADJANA: NEODOLJIVA  i  FATALNA,  DAMA BEZ DLAKE NA JEZIKU!

ZENA SLADJANA: NEODOLJIVA i FATALNA, DAMA BEZ DLAKE NA JEZIKU!

1. ožujka 2020. 0 By Lala

Ime SLADJANA asocira vas na zabranjeni put, gdje vas cekaju slatke muke, zabranjeno voce, a taj put je put bez povratka…

Osobe sa ovim imenom su rasprostranjene po regionu i vaze za najpozeljnije ime. Pozeljno u smislu korjena sama rijeci: slast, slatko, sladje,  i naravno, najsladje. U  menu su skrivene one rijeci koje kojih se bojimo ili za kojima ceznemo. To su nase slatke muke, za kojima svi zudimo. Ljubav i ceznja za onim slatkim i nedostiznim, cine cuda.

Sladjana, put bez svrhe, pocetka i kraja. Istorija zivota i ljubavi koja se pise i brise,  ponovo pise i obnavlja. Kao nosena krilima ljubavi, opjavana u pjesmama.

U nama budi ceznju. Budi u nama nase neprobudjene emocije, kojih nismo svjesni.  Zbog ljubavi prema njima propadaju kraljevstva i carstva. Zbog njih kraljevi i carevi postaju sluge i prosjaci.

To govori samo koliko smo spremni sebe dati u ljubavi.  I koliko je ljubav mocna grana koja nas sve drzi.

Koliko nas daleko vodi i koliko nam treba da se povratimo.

Osobe koje nose ovo ime su osobe sa njcescim imenom. Obicno imaju i nadimak  SLADJA.

Osobe sa ovim imenom vaze za izuzetne zene. Uglavnom se radi  o prelijepim zenama koje krasi najprije duga i bujna kosa. Oci su im skoro uvijek iste, ma kakve da su boje, krupne su.  Uvijek vam salju izrazajnei ceznjive poglede. Nije to ceznja, kao poziv, nego ceznja kao tuga koja se ogleda u njima.

Lice  drugi ukras, koji  vas odusevljava sa milinom i dragoscu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2